- Ingen vil ha femi-fotball

Arsenal-manager Arsene Wenger advarer mot det han kaller «feminin fotball», mens Chelsea-sjef Gianluca innrømmer at han frykter sparken før kveldens toppkamp. Følg Premier League-kampene direkte hos Dagbladet.no.

Opptakten til kveldens kamp mellom Chelsea og Arsenal på Stamford Bridge har ikke vært fredelig. Under landskampen mellom Frankrike og England kom en forsmak da Martin Keown braket sammen med Marcel Desailly i spillertunnelen.

I dag går Arsene Wenger ut og krever like stor aggresjon i spillet som tidligere. Hittil i sesongen har Arsenal fått to røde kort - begge til Patrick Vieira.

Fem utvisninger på fem år

De siste fem årene har Chelsea-Arsenal-kampene resultert i fem utvisninger.

- Du kan ikke forvente at spillerne ikke skal trå til i et derby. Da blir det feminin fotball. Det vil sikkert ingen ha, sier Wenger til Daily Mail.

Politiet i London frykter at bråk på banen vil spre seg til publikum. Derfor har vil konstablene ha et møte med både dommer Mike Riley og klubbrepresentanter før avspark.

Chelsea er hjemmelag og tåler neppe et nytt nederlag etter skandalekampen mot Bradford for 14 dager siden.

Presset på manager Gianluca Vialli er massivt: Ligamesterskapet skal vinnes av Chelsea for første gang på 46 år. Italieneren har bare trenerkontrakt i London ut sesongen.

Arbeidsløs?

- Framtida mi er helt sikkert helt avhengig av suksess. Men det er ikke gnisninger her og jeg trives med det. Jeg er ikke redd for å bli arbeidsløs heller. I så fall tar jeg bare en pause og venter på en ny sjanse, sier Vialli.

Arsenal-kaptein Tony Adams har hevdet at Vialli ikke fortsetter i Chelsea uansett. Adams påsto informasjonen kom fra tidligere England-spiller David Platt.

Samme Adams ble stemplet av Chelseas Desailly i Frankrike-kampen, og står over med skadd ankel i kveld. Også Chelsea-sjefene prøver å ta Adams før kampen.

- David Platt sier til meg at han ikke har snakket med Adams på to år, sier Chelsea-direktør Colin Hutchinson.

Her er kveldens kamper i den fjerde Premier League runden: Chelsea - Arsenal, Coventry - Newcastle, Charlton - Southampton, Liverpool - Aston Villa, Leicester -Ipswich, Derby -Middlesbrough.

  • Dagbladet.no dekker kampene direkte fra avspark kl. 20.45.
<B>IKKE JENTEFOTBALL:</B> Arsene Wenger ber Arsenal-gutta trå til mot Chelsea i kveld.