Ingen vil ha Fowler

- Ikke alle kan få seg klubb.

(Dagbladet.no): Robbie Fowler avsluttet Liverpool-comebacket i mai, etter at Rafa Benitez besluttet å ikke gi klubbhelten ny kontrakt. 

Etter sin siste kamp ga han klart uttrykk for at han ikke vurderte å legge opp, og i ettertid har flere klubber etter ryktene vært ute etter Fowlers underskrift.

Men nå har det gått nesten to måneder, og Fowler står fortsatt uten arbeidsgiver.

- Åpenbart kan ikke alle få seg en klubb, og jeg er i den situasjonen, sier Fowler, ifølge Sky Sports.

- Bakgrunnen min snakker for seg selv. Får jeg tilbud får jeg tilbud, fortsetter han.

Fowler har vært koblet til både australske Sydney FC, og David Beckhams Solskjær-interesserte LA Galaxy, men ingen av delene har foreløpig ført til noen avtale.

- Vi får vente og se om jeg spiller Premier League-fotball igjen, sier Fowler, som mener det var en drøm å returnere til Liverpool.

- Det var fantastisk å komme tilbake, og jeg ville ikke ha byttet det mot noe, sier Fowler, som innrømmer at han ikke fikk så mange kamper som han hadde håpet i den røde trøya.

GLANSDAGENE: Robbie Fowler setter inn sitt andre av to mål mot Sheffield United i februar. Nå står Liverpool-legenden uten klubb. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS/SCANPIX
GLANSDAGENE: Robbie Fowler setter inn sitt andre av to mål mot Sheffield United i februar. Nå står Liverpool-legenden uten klubb. Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS/SCANPIX Vis mer