Ingen vil ha Molde-stjernene

Får ikke bud.

Molde rykket ned til 1. divisjon med en rekke landslagsspillere i stallen, men det er ingen klubber som har vist interesse for spillerne, melder Romsdals Budstikke.

Matej Mavric (Slovenia), Sandro Grande (Canada), Toni Kallio (Finland), Habib Mohammed (Senegal), Madiou Konate (Senegal) og Marel Baldvinsson (Island) har alle vært på sine respektive landslag i høst.

Jan Kjell Larsen har flere ganger vært inne i den norske A-lagstroppen. I tillegg har Magne Hoseth, Daniel Berg Hestad, Petter Rudi og Knut Olav Rindarøy (U21) vært innom landslaget de siste årene.

Flere av de utenlandske spillerne har gitt uttrykk for at de ønsker seg vekk fra Molde etter nedrykket. Så langt har ikke MFK fått en eneste konkret henvendelse på noen av dem.

- Den eneste telefonen vi har fått, kom for to uker siden. Da ringte en klubb og forhørte seg om Marcus Andreasson. Etter det har vi ikke hørt noe, sier Tarje Nordstrand Jacobsen, og ser bort fra Stian Ohrs overgang til Strømsgodset.

(NTB)

IKKE POPPIS: Verken Magne Hoseth (t.v) eller Marel Baldvinsson (midten) er blitt snust på av andre klubber etter MFK-nedrykket.