Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen vil ha Myhre

- Akkurat nå tror jeg ikke det er noen konkrete klubber som er interessert i meg, sier Thomas Myhre. Norges landslagskeeper har ikke hørt fra Everton på tre måneder, og sitter i Moss mens klubben er i Italia på treningsleir.

Den siste uka har både Hamburg og Leverkusen trukket seg fra kjøp av Myhre. Nå aner ikke keeperen han kan vente seg fram mot sesongstart.

Venter på telefon

- Jeg har faktisk ikke snakket med noen i Everton på tre måneder, og vet egentlig ikke hva som skjer. Jeg sitter bare hjemme i Moss og venter på beskjed, enten fra Everton eller fra agentene mine, om spill for en annen klubb, sier Myhre til Moss Avis.

Myhre tror ikke han har noen mulighet til å spille seg inn på Everton igjen, men han er forberedt på å stille på trening i Liverpool-klubben allerede tirsdag.

- Jeg forstår egentlig at Everton vil selge meg, de trenger penger. På meg virker det som om jeg er overflødig i Everton-stallen, og jeg forholder meg til det, sier Myhre.

Landslagskeeperen tror ikke en overgang til en annen Premier League-klubb er aktuelt. Hittil har han håpet på bundesliga-spill, men en for høy pris kan ha stoppet salget.

Mobil om natta

Likevel tror Myhre at han kan bli solgt før ligaene starter i sesongen. Og han har tatt ekstra forholdsregler for å være tilgjengelig for interesserte klubber.

- Jeg har aldri vært flink til å ha på mobiltelefonen min, men nå lar jeg den stå på også om natta i håp om at noen interesserte klubber skal ta kontakt. Det sier vel litt om den situasjonen jeg er inne i, sier Myhre til avisa.

  • Her er Thomas Myhres spillersider for Norge og Everton hos Dagbladet.no.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media