- Ingen vil merke om jeg spiller med Rafael i Fabios drakt

Ferguson spøker med Da Silva-karantene.

SOM TO DRÅPER: Det er vanskelig å skille tvillingbrødrene Rafael (t.h.) og Fabio Da Silva fra hverandre. Sir Alex Ferguson spøker med at han kan finne på å ikle suspenderte Rafael i Fabios drakt i morgendagens kamp mot Birmingham.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL ELLIS
SOM TO DRÅPER: Det er vanskelig å skille tvillingbrødrene Rafael (t.h.) og Fabio Da Silva fra hverandre. Sir Alex Ferguson spøker med at han kan finne på å ikle suspenderte Rafael i Fabios drakt i morgendagens kamp mot Birmingham.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/PAUL ELLISVis mer

(Dagbladet): Manchester United-backen Rafael Da Silva (20) havnet i trøbbel da FA siktet ham for utilbørlig oppførsel etter at brasilianeren skjelte ut dommer Mike Dean i søndagens kamp mot Tottenham på White Hart Lane.

Dermed risikerte han ytterligere karantene utover den ene kampen han automatisk fikk for sitt røde kort.

Fredag fikk han sin straff: Karanten ble opprettholdt, mens han også ble bøtelagt med 8 000 pund (cirka 75 000 kroner) og fikk en advarsel om å holde seg i skinnet i tida som kommer, melder TheFA.com.

Det betyr at han mister morgendagens kamp mot Birmingham på Old Trafford, noe som får sir Alex Ferguson til å tenke kreativt. 20-åringen har som kjent en tvillingbror, som ennå har til gode å markere seg i samme grad i den engelske storklubben, Fabio.

- Kanskje spiller jeg med Rafa, og ingen vil oppdage det. Det er en smal sak. Så egentlig er det ikke snakk om noen karantene i det hele tatt, spøker Ferguson, ifølge FourFourTwo.

Selv ikke en DNA-test ville ha avslørt den eventuelle bløffen, tror skotten.

- Sannynligvis er de identiske, humrer United-bossen.

Alt annet enn tre poeng mot bortesvake Birmingham er uansett uakseptabelt for serielederen - med eller uten Rafael på backplass. Ferguson mener iallfall at United er godt nok forspent på høyrebacken.

- Fabio kan gå inn på høyrebacken uten problemer. Dessuten er både John O'Shea og Wes Brown tilbake i treing. De er tilgjengelige alle sammen, sier han.