Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingen vil møte Argentina

Argentinas fotballpresident klager over at ingen vil møte landslaget deres. - Veldig pussig, sier Roger Solheim i NFF til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Omdal: - Vi er lurt

I dag venter Norges Fotballforbund på et svar fra Fifa, etter at Argentina fredag trakk seg fra landskampen mot Norge på Ullevaal 27. mars.

- Dette er en høyt prioritert sak for oss, vi har en skriftlig avtale med Argentina, sier informasjonssjef Roger Solheim.

Samtidig forteller Argentinas øverste fotballsjef, Julio Grondona, til Daily Mail at argentinerne har store vanskeligheter med å få avtalt oppvarmingskamper før VM mot europeiske motstandere.

Argentina jobber nå med å få spikret et møte med Wales om 10 dager, innendørs som mot England i VM-sluttspillet.

- Det ser ut som alle andre ikke vil møte oss før VM. De fleste av de store lagene vil slippe, og de viktige landene sier vi er for dyre. Personlig tror jeg de har sett hvor bra vi spiller, og leter etter andre lag enn Argentina, sier Grondona til den engelske avisa.

Hos Norges Fotballforbund blir det stille et øyeblikk når Dagbladet.no forteller om Grondonas uttalelser.

- Dette høres veldig pussig ut, sier Solheim.

- Men kanskje de ikke regner oss verken blant de viktige eller store landslagene.

For øyeblikket har ikke NFF fått tilbakemelding fra FIFA, som først skal innhente opplysninger fra det argentinske fotballforbundet før de behandler tvisten.

- På grunn av tidsforskjellen til Argentina regner vi ikke med å høre noe i dag, sier Solheim.

<B>TIL WALES, MEN IKKE NORGE:</B> Gabriel Batistuta og Diego Simone er blant stornavnene som fansen på Ullevaal trolig ikke får se 27. mars.
Hele Norges coronakart