Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ingen vil redde Ranheim

Sliter voldsomt økonomisk.

I TRØBBEL: Ranheim sliter tungt økonomisk, og har foreløpig ikke klart å få med noen av samarbeidspartnerne på en løsning.Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
I TRØBBEL: Ranheim sliter tungt økonomisk, og har foreløpig ikke klart å få med noen av samarbeidspartnerne på en løsning.Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

1. divisjonsklubben Ranheim sliter økonomisk. Tirsdag hadde klubben et møte med hovedsponsoren DNB, men noen redningspakke kom det ikke ut av møtet, melder NRK.

Klubben har likevel håp om at de økonomiske problemene skal løse seg.

- Noen endelig løsning er vi nok ikke i mål med, men det er en pågående prosess. Forrige uke iverksatte vi kostnadskutt, og nå jobber vi mot andre samarbeidspartnere for å finne en mer permanent løsning sier Rune Venås, styreleder i Ranheim Fotball til NRK.

Klubbens spillere og ledelse har tidligere godtatt lønnskutt, og det er et tiltak alle i klubben har sagt seg villige til fortsette med.

Ranheim også jobbet med å få tak i støtte fra firmaer og næringslivet, samt at de har jobbet fram en del nye produkter med spillerne.

- Vi har klart å få inn et sekssifret beløp på dette de siste dagene, og forhåpentligvis stopper det ikke der. Faresignalet er ikke avblåst, og alle som ønsker å være med på å støtte oss har muligheten, sier Venåss.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media