Ingen vil sponse håndballjentene

Selv med EM-gull tror ikke forbundspresident Karl Arne Johannessen på en ny generalsponsor for håndballjentene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I fjor håpet håndballpresidenten at VM-suksess skulle bety millioner av sponsorkroner i forbundets tomme kasse. Det skjedde ikke. VM-sølv ga ingen slike resultater, skriver Bergens Tidende.

Sponsor Service har jobbet knallhardt i to år for å skaffe en generalsponsor til håndballjentene, men foreløpig har ikke firmaet lykkes. Etter at den forrige avtalen gikk ut etter 2000-sesongen, har ingen nye villet gå inn med penger.

- Avtalen skulle vært klar for lenge siden. Nå synes jeg det er gått uvanlig lang tid. Det virker ikke som om sportslig suksess er nok for at en bedrift skal gå inn og sponse oss. Markedet er vanvittig stramt for tiden, og det merker vi, sier Johannessen.

Han sier at EM-gull normalt skulle bety millioner av kroner, men han er langt fra sikker. Det har suksess de siste årene vist. Resultatene har vært der, men pengene er ikke kommet likevel.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer