Ingen ville ha billettene til Roar Strand

Før kveldens kamp.

• Følg kampen direkte klokka 20.45

(Dagbladet.no): Trondheims-publikumet er bortskjemt når det kommer til europacupkamper. For selv om det blir både surt, kaldt og flomlys på Lerkendal i kveld, blir det ingen Champions League-hymne.

Og ingen europeisk stormakt i bortegarderoben.

Foran kveldens kamp mot Club Brugge er det solgt 12 000 billetter, skriver adressa.no. 19 519 tilskuere så kampen mot Strømsgodset sist helg.

I kommentarfeltet under artikkelen i lokalavisa er det flere lesere som trekker fram høye billettpriser som en viktig grunn.

Men det er ikke bare det som er problemet, skal vi tro Roar Strand. Rosenborg-veteranen fortalte i går at han hadde slitt med å bli kvitt gratisbillettene han har fått til kampen mot Brugge.

- Sammenlignet med Champions League betyr ikke UEFA-cupen så mye. Jeg får ei pakke med ti billetter. Foran en mesterligakamp får jeg 50 forespørsler om å få en billett. Foran denne kampen har jeg ikke fått en eneste en, sier Strand til Dagsavisen.

Rosenborg håper å selge et par tusen billetter i løpet av ettermiddagen og kvelden, slik at det totalt blir 14-15 000 tilskuere under den første kampen i Uefa-gruppespillet.

Ingen ville ha billettene til Roar Strand

• Dagbladet.no er uansett til stede, og kommer til å dekke kampen direkte fra klokka 20.45.

FLERE MOT GODSET: 19 500 så Steffen Iversen utlikne til 1-1 mot Strømsgodset på Lerkendal søndag. Foran kveldens Uefa-cupkamp mot Club Brugge er det bare solgt 12 000 billetter. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Scanpix
FLERE MOT GODSET: 19 500 så Steffen Iversen utlikne til 1-1 mot Strømsgodset på Lerkendal søndag. Foran kveldens Uefa-cupkamp mot Club Brugge er det bare solgt 12 000 billetter. Foto: Thomas Rasmus Skaug, Scanpix Vis mer