«Ingen vits med trenings-kamper»

Jan Åge Fjørtoft mener Norge like godt kan slutte å spille treningskamper i fotball, hvis ikke Semb tør mer enn i går. Semb synes Fjørtoft snakker tøv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

WIEN (Dagbladet): Selv om Norge hanket i land seieren etter en grei sluttspurt, var ikke NRKs fotballekspert Jan Åge Fjørtoft nådig i sin kritikk mot det norske landslaget direkte på radio. Borteseier til tross. Etter en kamp med kun to målsjanser, den første etter 69 minutter, var det lite som gledet med det norske spillet.

- Ser du på prestasjonene til dem som spiller fra start, så er de under enhver kritikk hos mange av spillerne. Det tok lang tid før det kom noen bytter. Og det blir feil i en slik type kamp. De som sitter på benken vil vise seg fram, og jeg mener at det ikke er vits i å spille treningskamper hvis vi ikke tør å prøve ut nye ting, sier Fjørtoft.

Han peker også på at det var tre innbyttere som sto bak scoringen. Flikken fra Sigurd Rushfeldt som sendte Flo gjennom. Skuddet gikk i stolpen, men ble satt inn av Pa-Modou Kah.

- Meningsløst

Nils Johan Semb bare fnyser av Fjørtofts kritikk.

- Sa han virkelig det? Det er bare tøys, sier han tydelig irritert når Dagbladet forteller han hva eks-landslagsspissen sa på radio.

- Det betyr mye for alle som starta i dag å spille for landslaget, men det stemte dårlig for noen av dem. Blant andre Ole Gunnar Solskjær. Men det blir meningsløst å hevde at vi ikke trenger privatkamper når vi starter med tre nye mann, og har til sammen tre debutanter i løpet av kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer