MÅ VENTE: Petar vukicevic må feire jul uvitende om hvorvidt han har jobb 1. januar.Foto: Jarl Fr. Erichsen / NTB Scanpix
MÅ VENTE: Petar vukicevic må feire jul uvitende om hvorvidt han har jobb 1. januar.Foto: Jarl Fr. Erichsen / NTB ScanpixVis mer

- Ingen Vukicevic-avgjørelse før jul

Friidrettsforbundet venter.

(Dagbladet): Petar Vukicevic må fortsatt vente på svar om hvorvidt han blir tilbudt ny kontrakt fra Norges Friidrettsforbund.

- Når dette blir avgjort, vil Petar bli informert. Men avgjørelsen blir ikke tatt i dag, og dermed blir Petar ikke informert i dag, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor til Dagbladet i formiddag.

- Kan det komme en avgjørelse før jul?

- Nei, sier Hildeskor.

Etterforskes Petar Vukicevic etterforskes som kjent av Antidoping Norge, etter at Dagbladet i november avslørte at han i flere e-poster forhørte seg med sin serbiske legevenn Srdjan Djordjevic om bruk av forbudte stoffer. ADN har hatt samtaler med over 40 personer i saken.

Det er ennå ikke avklart om påtalenamnda i Norges Idrettsforbund vil reise dopingsak mot Vukicevic.

Friidrettsforbundet har imidlertid understreket at de kommer til å fatte et vedtak på selvstendig grunnlag.

- Vi skal ta stilling til det vi vet, og gjøre våre vurderinger, sa friidrettspresident Svein Arne Hanssen til Dagbladet tidligere i uka

- En belastning TV 2 meldte mandag at det allerede er bestemt at Vukicevic ikke får ny kontrakt. Det avkrefter altså generalsekretær Hildeskor.

Petar Vukicevics advokat, Vidar Strømme, har fått samme melding fra Norges Friidrettsforbund.

- Dette har vi lagt til grunn hele tiden. Det meldes at friidrettsforbundet har bestemt seg, hvilket er feil. De treffer sin avgjørelse når Antidoping Norge har kommet fram til sin konklusjon, sier Strømme til Dagbladet.

Vukicevics advokat er oppgitt over stadige rapporter om at Vukicevic ikke får fornyet kontrakten sin i friidrettsforbundet.

- Det er leit at det skrives at dette er avgjort, når det ikke stemmer. Det er en belastning for Petar, på samme måte som hele mediatrykket, sier Strømme.