SKUFFET. Emma Wikén mener det er lite eller ingenting Sverige kan gjøre med de norske jentene i dette mesterskapet. Arkivfoto: TT.
SKUFFET. Emma Wikén mener det er lite eller ingenting Sverige kan gjøre med de norske jentene i dette mesterskapet. Arkivfoto: TT.Vis mer

- Ingenting å tenke på å slå de norske i dette VM

Resignert Emma Wikén etter duathlon.

(Dagbladet): En skuffet Emma Wikén fikk spørsmål om hva svenskene kan gjøre med de norske jentene i VM etter duathlon lørdag.

- Jeg vet ikke. Det er ingenting å tenke på å slå de norske, sa Wiken til Expressen TV i pressesonen etter et svakt løp.

Wikén var tydelig langt nede etter at hun gikk inn til en skuffende 19. plass, slått med nesten tre minutter av Therese Johaug.

Maria Rydqvist var i et bedre humør etter at hun kom inn på 9. plass som var i overkant av hva hun forventet i duathlon.

Tvil Men også hun har sine tvil om det er mulig å gi de norske jentene kamp om gullet i dette mesterskapet.

- De er i en fantastisk form. Det er en stor norsk dominans nå. Når det er en som svikter, så er det en annen som overtar. Det blir vanskelig å kappe inn på forspranget i dette mesterskapet. Men på sikt skal vi komme på høyde med dem, mener Rydqvist.

Hun fikk et tilleggsspørsmål om hun allerede var blitt lei av å høre «Ja vi elsker» etter løpene.

Og ja, det var hun, sa hun med et smil.