Ole Gunnar Solskjær

Ingenting er som det en gang var

Ole Gunnar Solskjær ser kritikerne i øynene og tar igjen. Så lenge Manchester United ikke vinner viktige fotballkamper snakker han for døve ører.

MANCHESTER UNITED: Det kreves noe helt spesielt av den som til enhver tid er manager i Manchester United. Også Ole Gunnar Solskjær sliter med å levere det. Foto: Phil Noble, AP/NTB SCANPIX
MANCHESTER UNITED: Det kreves noe helt spesielt av den som til enhver tid er manager i Manchester United. Også Ole Gunnar Solskjær sliter med å levere det. Foto: Phil Noble, AP/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United – Manchester City 0–0

DE RISTET PÅ hodet da han kom, grein på nesa da han ble fast ansatt, og siden det har de fleste tap, taktiske blundere, keepertabber, kjedelige fotballkamper og summen av det – dårlige perioder – blir møtt med spekulasjoner om avskjed.

Ole Gunnar Solskjær er fortsatt på Old Trafford, nå bare ei uka unna å gå løs på sitt tredje år som manager i en av verdens største fotballklubber.

På utsida står media og synger den samme sangen.

FREDAG FORMIDDAG VALGTE Ole Gunnar Solskjær å ta tyren ved hornene, i dette tilfellet media, og snakke tilbake, om enn med innestemme og vennlig ansikt. Det forandrer selvfølgelig ingen ting, verden vil alltid være som den er. Det eneste som kan roe bølgene er seirer og trofeer.

I det perspektivet hjelper ikke 0–0 mot City, selv om kampen kunne svingt begge veier.

Ole Gunnar Solskjær er ikke manager i Arsenal, han kan ikke ligge på 15. plass på tabellen etter elleve spilte kamper.

Han er manager i Manchester United.

FREDAGENS PRESSEKONFERANSE PÅ treningsfeltet Carringtong – den obligatoriske, høflige og veldig ofte bla-bla-bla-seansen manageren alltid har før helgas kamp – ga hint om betydelig slitasje mellom Ole Gunnar Solskjær og media. Det du har ant han har båret rundt på og følt, der boikotten av TV2 er en del av bildet, fikk plutselig ord på seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer