Ole Gunnar Solskjær, Manchester United

- Ingenting fungerer

Manchester United har tapt fire av de siste sju kampene. Da sitter kritikken løst.

ENDA ET TAP: Ole Gunnar Solskjær og United gikk på enda et tap. FOTO: Paul Ellis / AFP.
ENDA ET TAP: Ole Gunnar Solskjær og United gikk på enda et tap. FOTO: Paul Ellis / AFP. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Manchester Uniteds sportslige krise vil ingen ende ta. Lørdag ble de knust av Leicester, og dermed er fasiten to seirer på de siste sju kampene.

Etter å ha tatt seg til fjorårets Europa League-finale og en sterk andreplass i fjorsesongen, så var det høye forhåpninger for Manchester United i år.

14 poeng på de første åtte kampene gjør at United allerede står i fare for å falle bak i tittelracet. Skulle de tape mot Liverpool neste helg, vil de være sju poeng bak rivalene.

- To seirer på de siste sju. En av de trengte en strafferedning i siste minuttet, den andre trengte et seiersmål på overtid. Det er bekymrende, for å si det mildt, skriver journalist James Robson, journalist i Evening Standard.

- Ingenting fungerer

TV2s fotballekspert Morten Langli var spesielt kritisk til United. Etter tapet mot Leicester lørdag holdt han ikke tilbake.

- De er et reisende teater som ikke leverer i det hele tatt, med superstjerner på scenen. Det er ingenting som fungerer, sa han i studio etter kampen.

LITE FORNØYD: Cristiano Ronaldo er neppe fornøyd med starten på returen til Manchester United. FOTO: Mike Egerton / PA.
LITE FORNØYD: Cristiano Ronaldo er neppe fornøyd med starten på returen til Manchester United. FOTO: Mike Egerton / PA. Vis mer

Den tyske journalisten Constantin Eckner mener Solskjær ser rådvill ut.

- Ole er rett og slett fortapt i kamper som dette, skriver han.

Også Jason Burt, journalist i The Telegraph kritiserer laget, og stiller samtidig spørsmål ved nordmannen.

- Er Manchester United det mest under-belærte laget i Premier League? De ser ofte sånn ut, skriver han på Twitter.

Ny kontrakt

I sommer ble det klart at Solskjær har signert en ny kontrakt med United. Kontrakten gjør at nordmannen blir værende i Manchester til 2024, men nå stilles det spørsmål hvorvidt Solskjær er mannen til å lede storklubben videre.

KRITIKK: Alex Ferguson er kritisk til Ole Gunnar Solskjærs laguttak mot Everton i denne videoen av Khabib Nurmagodemov. Video: Rødt Kort. Vis mer

BBC-journalist Simon Stone mener nordmannen står i fare dersom United fortsetter å tape.

- Fortsetter United å tape, så vil han eventuelt miste jobben, skriver han på sin Twitter-konto.

Nå venter en skrekkrekke for Solskjær og co. I løpet av de neste fem kampene, må gutta fra Manchester bryne seg på Atalanta to ganger, Liverpool, Tottenham før de avslutter mot byrival Manchester City.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer