Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ingenting som heter «overgangsfase» i United

Gammel United-sjef advarer David Moyes.

 UNNSKYLDNING:  Uniteds gamlesjef, Ron Atkinson, mener det blir feil av David Moyes å skylde på at klubben er inne i en overgangsfase. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB Scanpix
UNNSKYLDNING: Uniteds gamlesjef, Ron Atkinson, mener det blir feil av David Moyes å skylde på at klubben er inne i en overgangsfase. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Hvor lenger er det mulig å overleve som manager for Manchester United, uten å levere resultater?

Man kan i alle fall ikke tillate seg å være fornøyd med å skylde på at klubben er i en overgangsfase, mener Ron Atkinson.

Tung Moyes-uke Mannen har erfaring med å bli sparket fra klubben, noe han ble i 1986 - før Alex Ferguson overtok jobben.

- Jeg tror ikke man kan ha en overgangsperiode i United. Man hører ikke om at Barcelona eller Real Madrid har en overgangsperiode, sier Ron Atkinson, ifølge Sky Sports.

Ifølge Sky Sports kommer kommentaren fra Atkinson etter at David Moyes selv sa at United er inne i en overgangsperiode, som et svar på hvordan de lørdag kunne tape for Newcastle på Old Trafford for første gang siden 1972.

Tapet toppet det som neppe har vært noen god uke for United-sjefen. Onsdag røk United på et surt tap mot Everton. Etterpå skal Moyes angivelig ha vært irritert på Everton-supporternes behandling av ham. Fredag gikk Rio Ferdinand ut og åpenlyst kritiserte treneren sin. Lørdag ble det hele toppet med nok et tap. I tillegg verserer rykter om at Robin van Persie ønsker seg bort fra klubben.

- Ikke noe press Moyes sier at han ikke føler noe press for å foreta noen hastekjøp i overgangsvindet i januar.

- Jeg tror ikke jeg føler noe personlig press for å kjøpe, siden jeg forsøker å gjøre ting rett. Jeg pleier å bruke god tid å å finne ut hvilke talenter som burde hentes inn, sier Moyes til Independent.

Ron Atkinson på sin side virker til å mene at David Moyes ikke har all verdens tid, og burde få inn nye spillere.

- Det David sikkert mener er at det trengs en utvikling i laget. Og de trenger to-tre nye spillere, for de er ikke gode nok på enkelte områder.

Trenger et mirakel
- Men det vil nok ta lenger tid enn hva Moyes tenkte å få inn den typen spillere, men jeg mener man ikke kan ha en overgangsperiode i United.

Atkionson mener ligagullet er kjørt, og at Moyes må satse på i alle fall en Champions League-plass og et trofé.

- Hvis United skal kunne vinne ligaen nå, så må det et mirakel til, sier han til Sky Sports.