Inget Europa League-eventyr for Tromsø

Røk på utvisning i første omgang.

IKKE DENNE GANGEN: I vinter møtte Tromsø Tottenham i Europa League. Det blir ikke noe av i år - både fordi Andrè Villas Boas ikke lenger er Tottenham-trener, men også fordi Tromsø er ute i kvalifiseringen.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
IKKE DENNE GANGEN: I vinter møtte Tromsø Tottenham i Europa League. Det blir ikke noe av i år - både fordi Andrè Villas Boas ikke lenger er Tottenham-trener, men også fordi Tromsø er ute i kvalifiseringen. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jonas Johansen ble utvist i første omgang for Tromsø da 1. divisjonslaget tapte 2-1 på Alfheim mot Vikingur fra Færøyene.

Den første kampen i annen runde av europaligakvalifiseringen endte 0-0 på Færøyene. I returmøtet på Alfheim valgte tromsøværingene å spare blant annet Hans Norbye og Thomas Kind Bendiksen fra start.

I den første omgangen dominerte Tromsø mye av spillet, men Vikingur kom etter hvert mer med i kampen.

Etter 41 minutter ga Jonas Johansen Tromsø en dårlig avslutning på omgangen. 29-åringen stemplet en liggende Vikingur-spiller og ble korrekt sendt i dusjen etter å ha mistet hodet fullstendig.

I pausen gjorde Steinar Nilsen grep. Han satte inn Bendiksen og Norbye. Det så ut til å gi resultater, for etter 52 minutter satte Simen Wangberg inn en retur i mål etter skudd fra Remi Johansen. Hjemmelaget klarte ikke å beholde ledelsen lenge.

Etter 60 minutter utlignet Bárdur Hansen og det færøyske laget var på dette tidspunktet videre på bortemål.

Gjestene ga seg derimot ikke med utligningen. Ved 77 spilte minutter tapte Remi Johansen en duell 30 meter fra mål. Hállur Hánsson tok ballen med seg mot Tromsøs mål. Han smalt den i det ene hjørnet og Vikingur var i føringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer