Ingrid (35) er kreftforsker og proffbokser: - Jeg har sjelden hatt hodesmerter

Går i ringen 20. oktober i Skien. Nå vil hun vinne tittelbelte som profesjonell.

DOKTOR: Ingrid Egner jobber som kreftforsker på heltid. Og hun er proffbokser på fritida. Lørdag går hun i ringen i Skien. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
DOKTOR: Ingrid Egner jobber som kreftforsker på heltid. Og hun er proffbokser på fritida. Lørdag går hun i ringen i Skien. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun kalles doktor Egner i boksekretser. Lørdag går kreftforskeren i ringen til sin andre proffkamp på stevnet «This Is My House 2» i Skien.

Ingrid Egner har doktorgrad i fysiologi i en alder av 35 år. Hun har gode forutsetninger for å reflektere over det å være proffbokser.

- Jeg vet utmerket godt at boksing er en risikosport. Derfor er det viktig å unngå så mange slag som mulig mot hodet. Jeg går bevisst inn for det. Og når jeg sparrer på trening så går vi aldri hardt mot hodet. Jeg har sjelden hatt hodesmerter etter en kamp eller trening, forteller Ingrid Egner til Dagbladet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer