Ingrid Kristiansens 60-årsfeiring var i ferd med å bli et mareritt: - Jeg tok til tårene og sprang ut

Cruiseferien startet på verst tenkelig måte.

FAMILIE PÅ TUR: De kunne le av alt sammen etterhvert, men underveis til Karibien så ikke alt like bra ut. Foto: Marte Kristiansen /  «Folkehelse - for folk flest»
FAMILIE PÅ TUR: De kunne le av alt sammen etterhvert, men underveis til Karibien så ikke alt like bra ut. Foto: Marte Kristiansen / «Folkehelse - for folk flest» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hun gapskratter når vi slår på tråden, og det gjør vi også. Ingrid Kristiansens sekstiårsfeiring var i ferd med å utvikle seg til et mareritt da hele familien dro på cruise i Karibien, men nå, noen små dager etter hjemkomsten, kan ikke Ingrid annet enn å le. 

Kristiansen, som har VM-gull på 10 000 meter og drøssevis av verdensrekorder på bane og maraton, trodde hele ferieturen og feiringa var i boks da de troppet opp på Gardermoen i midten av mars.

På bloggen «Folkehelse - for folk flest» forteller Ingrids datter Marte om hele turen. En tur som så ut til å bli alt annet enn den lystige sekstiårsfeiringa den var ment som. Først ble Ingrids eldste sønn, kona hans og deres lille sønn stående igjen på Gardermoen da flyet gikk.

Skrankepersonalet på Brussels Airline klarte ikke finne e-billetten til babyen, og dermed fikk de ikke gå om bord i flyet. Klokka 05 om morgenen var ikke det den beste starten på jubileumsturen.

- Jeg tok til tårene og sprang ut, men sønnen min er heldigvis en oppegående fyr som har vært ute og reist mye, både meg meg og for seg selv. Han sa, vi sees, dette ordner seg, og det gjorde det heldigvis, forteller Ingrid til Dagbladet. Hotellet som forsvant Og takket være to driftige damer i SAS-skranken på Gardermoen fikk de tre gjenværende kommet seg til cruiseskipets avgangssted i Miami til slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer