Ingvild (19) slo knockout på Johaug

Og gikk raskere enn Kuitunen.

AKTUELL FOR OL: Stortalentet Ingvild Flugstad Østberg er en aktuell kandidat til det norske stafettlaget i Vancouver, bekrefter sportssjef Åge Skinstad.  

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
AKTUELL FOR OL: Stortalentet Ingvild Flugstad Østberg er en aktuell kandidat til det norske stafettlaget i Vancouver, bekrefter sportssjef Åge Skinstad. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BEITOSTØLEN (Dagbladet): Med fire gull i junior-VM i februar viste Ingvild Flugstad Østberg at hun har alle forutsetninger for å bli en kommende storløper.   I verdenscupstafetten på Beitostølen i dag viste 19-åringen at hun har alvorlige hensikter — kanskje allerede i Vancouver om drøye 80 dager. Østberg gikk annenetappen for det norske andrelaget, og gikk dem opp fra 7. plass til 3. plass. Samtidig tok hun inn halvannet sekund på Virpi Kuitunen og knuste Therese Johaug på det norske førstelaget med 27 sekunder.   - Ingvild gikk lett fra Therese i lett terreng, konstaterer sportssjef Åge Skinstad.  

I morgen kan hun bli tatt ut til Kuusamo, og Skinstad ser ikke bort fra at Østberg blander seg inn i stafettdiskusjonen i OL.  

- Ingvild er aktuell for OL, selv om hun er junior. Vi tar ut de beste uansett.   - Hva tenker du om at hun gikk en raskere andreetappe enn Kuitunen?  

- Hun var nok litt heldig som fikk gå ut sammen med Olga Rotsjeva. Hun var nok sur over å bli plassert på det russiske andrelaget, og ville nok vise at det var feil uttak, sier Skinstad til Dagbladet.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer