Ingvild Flugstad Østberg reddet Norges ære med pallplass

Eirik Brandsdal best herre på 4. plass.

PALLEN:  Ingvild Flugstad Østberg ble beste norske sprinter med sin tredjeplass i fristil i Nove Mesto. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
PALLEN: Ingvild Flugstad Østberg ble beste norske sprinter med sin tredjeplass i fristil i Nove Mesto. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ingvild Flugstad Østberg ble beste norske sprinter med sin tredjeplass i fristil i Nove Mesto.

I damefinalen var det ingen som kunne gjøre noe med amerikanske Kikkan Randall, som viste veldig god OL-form. På oppløpet kjempet Ingvild Flugstad Østberg seg til en pallplass, bak sveitsiske Laurien van der Graaf på andreplass.

- Det føles bra å gå igjen. Det har vært vanskelig å se på Tour de Ski på TV, men det betalte seg i dag, sier Kikkan Randall etter seieren i Tsjekkia.

Bransdal på fjerde Eirik Brandsdal ble beste norske herresprinter med sin fjerdeplass. Herrefinalen ble vunnet av russiske Sergei Ustiugov. Federico Pellegrino tok andreplassen og Alexei Petukhov.

Ola Vigen Hattestad hadde press på seg til å bevise at han fortjener en OL-plass, siden det mest sannsynlig blir tre spesialsprintere som får billett til Sotsji.

Anders Gløersen og Eirik Brandsdal har allerede verdenscupseire i år.

Men i semifinalen var det stopp for Ola Vigen Hattestad, som fikk startet ødelagt med stav-brekk. Også Finn Hågen Krogh røk ut i seimfinalen, Anders Gløersen og Vegard Bjerkrheim Nilsen takket for seg i kvartfinalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer