Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Iniesta får spille mot Real Madrid

Etter at han gjorde alt for å få gult kort.

VILJE? Andres Iniesta pådro seg et gult kort på tampen av kvartfinalen mot Shaktar Donetsk - på stillingen 5-1 til Barcelona. UEFA mener han ikke gjorde det med vilje, dermed økte de ikke karantenen hans til to kamper. Tidligere denne sesongen ble Real Madrid straffet for å ha pådratt seg kort med vilje. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino/Scanpix
VILJE? Andres Iniesta pådro seg et gult kort på tampen av kvartfinalen mot Shaktar Donetsk - på stillingen 5-1 til Barcelona. UEFA mener han ikke gjorde det med vilje, dermed økte de ikke karantenen hans til to kamper. Tidligere denne sesongen ble Real Madrid straffet for å ha pådratt seg kort med vilje. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino/Scanpix Vis mer

UEFA-representanter foreslo én kamp i ekstra karantene fordi Iniesta angivelig skal ha pådratt seg gult kort med vilje i det første kvartfinaleoppgjøret mot Sjakhtar Donetsk. Katalanerne vant kampen 5-1.

Der ble det tidlig klart at Barcelona ville få en enkel jobb med å ta seg videre allerede før bortekampen i Ukraina der 26-åringen måtte sone for kortet.

Barcelona hadde allerede en trygg ledelse i hjemmekampen på Camp Nou da Iniesta nektet å flytte seg ni meter unna på et frispark. Midtbanespilleren skal ifølge anklagen ha gjort dette for å unngå en eventuell karantene i oppgjørene mot Real Madrid senere i turneringen.

- UEFA har bekreftet at de ikke vil suspendere spilleren. FC Barcelona motsatte seg det europeiske forbundets forslag om å gi karantene i en ekstra kamp etter det gule kortet i kampen mot Sjakhtar Donetsk 6. april, skriver Barcelona på sine nettsider.

Barcelona eller Iniesta vil heller ikke bli bøtelagt for episoden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media