Andres Iniesta Kina-aktuell

Iniesta i tårer etter cupgullet. Offentliggjør framtida om noen dager

Andres Iniesta kan ha spilt sin siste finale for Barcelona da Sevilla ble slått 5-0 i lørdagens cupfinale. Kommende uke avslører han framtidsplanene.

STERKT ØYEBLIKK: Andres Iniesta tørket synlig noen tårer etter cupgullet med Barcelona ble sikret lørdag. Foto: REUTERS/Juan Medina
STERKT ØYEBLIKK: Andres Iniesta tørket synlig noen tårer etter cupgullet med Barcelona ble sikret lørdag. Foto: REUTERS/Juan Medina Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

33-åringen var rød i øynene da han gikk av banen til stående applaus rett før slutt i en kamp der han selv scoret det fjerde målet. Etterpå løftet han som kaptein cuptrofeet og snakket om at det var en «dag full av følelser».

- I uken som kommer offentliggjør jeg min beslutning om framtiden, men dager som denne vil alltid leve i minnet, sa han etterpå.

Han ble spurt om det var hans siste finale som Barcelona-spiller.

- Det er mulig. Om noen dager forteller jeg har jeg har bestemt, men ikke i dag. Dette er en veldig spesiell dag, full av følelser, sa Inista.

Kina neste?

33-åringen har vært knyttet til kinesiske Chongqing Dangdai Lifan. Klubbens hovedsponsor sa lørdag til nyhetsbyrået Xinhua at han er «sikker» på at klubben vil sikre seg Iniesta.

For over en måned siden varslet Iniesta at han vurderte tilbud fra Kina og lovet å ta en avgjørelse innen utgangen av april. Han akter å holde ord.

- Det begynner å bli klart, og dere får vite det snart, sa han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer