PARANOID: Mehmet Scholl hadde forberedt seg på at de tyske landslagsspillerne skulle forsøke å treffe ham med ballen under oppvarmingen. Plutselig rykket han til - uten at en eneste ball var i nærheten av ham. Foto: ARD
PARANOID: Mehmet Scholl hadde forberedt seg på at de tyske landslagsspillerne skulle forsøke å treffe ham med ballen under oppvarmingen. Plutselig rykket han til - uten at en eneste ball var i nærheten av ham. Foto: ARDVis mer

Innbilte seg at han ble «angrepet» av Schweinsteiger

Se den småpaniske reaksjonen fra ekspert Mehmet Scholl på tysk TV.

||| • Se situasjonen på YouTube!

(Dagbladet): Den gamle storspilleren Mehmet Scholl har nettopp debutert som fotballekspert hos den tyske TV-kanalen ARD.

Fredag sto han helt nede ved gressteppet og svarte på spørsmål mens de tyske spillerne varmet opp foran EM-kvalifiseringskampen borte mot Belgia. 

Kanskje var Scholl blitt en smule paranoid etter episoden der Khalid Boulahrouz skjøt ballen i bakhodet på Sky Sports-reporter Jessica Kastrop nylig. Den tidligere Bayern München-stjerna innbilte seg i hvert fall at det kom en ball ham, og begynte å fekte heftig med armene.

Det var imidlertid bare Scholl som så syner.

Ingen fotballer eller gjenstander var nemlig i nærheten av TV-eksperten, som lettere brydd ble beroliget av programleder Reinhold Beckmann.

- Det kom ikke noen ball, de bare siktet på deg, sa han ifølge bild.de.

- Jeg stoler ikke på Shweini (Bastian Schweinsteiger) i det hele tatt. Han sikter alltid i vår retning, sa Scholl med et smil.

Schweinsteiger & co fikk seg nok i hvert fall en god latter. Og etterpå slo de belgierne 1-0 etter scoring av Miroslav Klose.

• Se det pussige opptrinnet på YouTube!

SKREMTE SCHOLL: Bastian Schweinsteiger moret seg med å sikte på Scholl under oppvarmingen. Foto:  REUTERS/Francois Lenoir
SKREMTE SCHOLL: Bastian Schweinsteiger moret seg med å sikte på Scholl under oppvarmingen. Foto: REUTERS/Francois Lenoir Vis mer