Innbitt Flo

- Årets sesong er egentlig over for meg. Nå er jeg mest motivert til å trene meg opp, både fysisk og psykisk til høsten, sier Tore André Flo til Dagbladet.

Det er sånn de tenker i Glasgow når Celtic allerede har vunnet ligaen. Flo er relativt uberørt av å ha spilt nok en middels landskamp for Norge mot Bulgaria. Stryningen er i ferd med å finne tilbake til sitt gamle jeg. Han har lagt de vonde vintermånedene i Skottland bak seg, og bruker bare de resterende kampene i det skotske ligasluttspillet til å hente ut maksimal sjøltillit.

Tabloid

- Det eneste jeg tenker på nå, er at det endelig begynner å løsne i Rangers, sier Flo.

Han er i ferd med å bli klubbens toppscorer med elleve mål på 18 kamper. Og på klubbens hjemmesider skryter de hemningsløst av prestasjonene hans de siste ukene.

- Jeg har vært veldig lei hele greia, men jeg er i ferd med å legge det negative bak meg, sier Flo innbitt.

Selv i de kritiske tabloidavisene i Glasgow, er stemningen mer positiv til Flo enn på lenge.

- Folk her borte ser jo at han er en klassespiller, og at han sannssynligvis bare trenger litt tid. Flo har ikke fått mer kritikk enn andre i Rangers. Det må han tåle, sier fotballreporter Robert Grieve i The Sun.

Positive fans

Tabloid-journalisten synes heller ikke det er noen sensasjon at Flo ikke bryr seg om resten av sesongen. Flopp-stempelet som avisa har gitt ham til tross.

- Det er sånn det er i denne byen. Celtic har vunnet ligaen, og Rangers er ute av cupen. Alle i Flos klubb tenker bare på hvordan de kan komme tilbake sterkere neste år. Signalene fra Flo vil sikkert bli tolket positivt hos supporterne, tror Grieves.

Ifølge Flo-agent Gunnar Martin Kjenner har det aldri vært noe tema for Flo å skifte klubb. Det er det heller ikke nå.

- Nei, og jeg støtter Tore Andrés tanker om å tenke framover. Jeg merker på Tore at han er langt høyere oppe nå enn for et par-tre måneder siden. Han har tatt tak i situasjonen, og vært bestemt på å vise seg fra en bedre side, sier Kjenner til Dagbladet.

<B>INNBITT:</B> Tore André Flo vil bli kvitt flopp-stempelet.