Innbytter avgjorde for Stabæk

Det så ut til å ende 1-1 mellom Kristiansund og Stabæk i Eliteserien søndag. Så vartet Kornelius Normann Hansen opp med en lekker prestasjon og avgjorde kampen.

Kristiansund 20200712. 
Stabæks Emil Bohinen scorer 1-1 målet bak kristiansundkeeper Serigne Mor Mbaye under eliteseriekampen på Kristiansund stadion i Kristiansund.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Kristiansund 20200712. Stabæks Emil Bohinen scorer 1-1 målet bak kristiansundkeeper Serigne Mor Mbaye under eliteseriekampen på Kristiansund stadion i Kristiansund. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det sto 1-1 fram til det var spilt 87 minutter. Så fikk innbytter Normann Hansen ballen ute til høyre, før han dro av Christophe Psyché. Fra skrå vinkel hamret Normann Hansen ballen opp i nettaket til 2-1 og en meget sterk borteseier for Stabæk.

Det var Normann Hansens tredje mål denne sesongen. Han scoret begge målene da Stabæk slo Strømsgodset 2-0 1. juli.

Klassescoring av Sørmo

Det var hjemmelaget som tok ledelsen etter en klassescoring av Bent Sørmo etter 11 minutter. Han spilte lekkert vegg med Liridon Kalludra, før backen satte ballen mellom beina på Marcus Sandberg fra kloss hold.

Like etter var lagene like langt. Hugo Vetlesen fikk straffe da han ble felt i KBK-boksen, og fra elleve meter skjøt Emil Bohinen ballen via hanskene på Serigne Mor Mbaye og i mål.

Etter halvtimen spilt var Kristiansund-keeper Mbaye på bærtur da han skulle plukke en ball på 15 meter. Det gjorde at målet var åpent, men Vetlesen skjøt i tverrliggeren og ut fra 16 meter.

Tverrligger

Romain Gall fikk en eventyrlig mulighet til å sende gjestene i ledelsen med 20 minutter igjen, men avslutningen fra Gall fra fire meter ble mesterlig reddet av Mbaye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer