Chelsea videre i ligacupen etter seier over Bournemouth

Innbytter Hazard avgjorde for Chelsea mot King

Belgia-stjernen Eden Hazard var den som skilte lagene da Chelsea møtte Joshua Kings Bournemouth i kvartfinalen. Hans mål seks minutter før slutt avgjorde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Joshua King startet på benken for Bournemouth, men fikk med seg det siste drøye kvarteret av ligacupkampen i London.

Maurizio Sarri lot også flere av sine stjerner starte på benken, blant dem Eden Hazard og David Luiz. Den belgiske stjernen og måltjuven kom inn den siste halvtimen. Også Luiz kom inn og fikk med seg de siste drøye ti minuttene.

Hjemmelaget var best innledningsvis på Stamford Bridge og lot nesten ikke gjestene få låne ballen det første kvarteret.

Man satt nesten bare og ventet på den forløsende scoringen. Den kom derimot aldri før hvilen. Det til tross for at Willian var stadig på farten og skapte problemer, men Bournemouth-målvakt Artur Boruc ordnet opp.

Nærmest mål ved siden av brasilianeren var franske Olivier Giroud. Han traff godt fra spiss vinkel etter et flott veggspill med Willian, men Boruc reddet mesterlig.

Kampen jevnet seg ut inn mot pause, og langt oftere kom Bournemouths angripere seg til avslutninger. Chelsea-målvakten Kepa måtte strekke seg på Lys Moussets flotte avslutning.

Etter pause hadde Ruben Loftus-Cheek overtatt som sjanseskaper i Chelsea-angrepet. Nærmest var han med sitt stolpetreff etter 54 minutter.

Gjestene lot seg inspirere av Borucs gode spill og var flere ganger på kontringer, men også de manglet en avslutter.

Like etter at King kom inn ble Chelsea-forsvaret satt under et enormt press. Bournemouth mente seg snytt for en straffe etter en hands på en motstander inne i feltet.

Seks minutter før slutt slo Hazard til inne i feltet.

Bournemouth mistet ballen på vei framover i utsatt posisjon. Innbytter Pedro fikk sendt ballen til Hazard, som via en uheldig Bournemouth-forsvarer fikk satt vinnermålet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer