Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Innbytter Nugent ble Burnley-helt med to perler

Tre strake seire hjemme på Turf Moor.

VINNER EN: David Nugent stiger til vers og stanger inn 2-1 for Burnley på hjemmebane mot Sunderland.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales
VINNER EN: David Nugent stiger til vers og stanger inn 2-1 for Burnley på hjemmebane mot Sunderland.Foto: SCANPIX/AP/Tim Hales Vis mer

||| (Dagbladet.no): Burnley - Sunderland 3-1.

Nyopprykkede Burnley er i ferd med å gjøre Turf Moor til et fort som fort kan bli utrolig viktig i kampen for å unngå en kjapp retur til nest høyeste nivå.

I dag ble Sunderland feid av banen med en strålende andreomgang, i det som til slutt ble Burnleys tredje strake hjemmeseier i Premier League.

Burnley tok ledelsen før pause, da Graham Alexander fikk sjansen fra straffemerket etter en klønete takling av Anton Ferdinand inne i bortelagets sekstenmeter.

VINNER TO: Nugent vrir 3-1 opp i vinkelen bak Craig Gordon.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES.
VINNER TO: Nugent vrir 3-1 opp i vinkelen bak Craig Gordon.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES. Vis mer

Like etter burde Darren Bent ha utnyttet en gratissjanse til å utlikne, men Bent drøyde noen minutter til, og fikk hjelp av strålende forarbeid av Andy Reid da han enkelt kunne plassere ballen forbi store Brian Jensen.

Etter pause handlet det imidlertid bare om Burnley, og spesielt innbytter David Nugent.

Nugent har fått en ny vår i Burnley-trøye, og takket for varmen med å stange inn 2-1 etter vakkert kantspill halvveis ut i andre omgang. Fire minutter før slutt viste Nugent klasse igjen. Den utlånte Portsmouth-spissen mottok ballen inne i feltet, vendte fint unna to Sunderland-forsvarere, og dunket ballen opp i motsatt kryss.

Burnley vant 3-1 og fortsetter den enorme hjemmeformen, forøvrig uten Christian Kalvenes på laget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling