Innbytter ordnet elite-kontrakt

Etter 90 minutters spill på Marienlyst hadde gjestene fra Sørlandet nærmest resignert, men ikke innbytter Terje Leonardsen. Tre minutter på overtid sendte han Start til eliteserien. Og Strømsgodset tapte alt.

- Det er for j. . . . !

- Vi hadde full kontroll og hauger med sjanser til å avgjøre kampen. Det er typisk at de scorer på slutten. Fotballen var nok en gang skikkelig urettferdig, sa en meget skuffet Jostein Flo.

Strømsgodset tapte 0-1 i returkampen om den ledige plassen i eliteserien, og etter 2-3 sammenlagt var stemningen i hjemmegarderoben på bånn.

Vi reiser oss

- Jeg kan ikke forklare dette, og det er kanskje ikke nødvendig. Nå må spillerne ta ansvar for å få Godset opp igjen. Vi skal reise oss, lovet Flo.

Drammen-klubben taper flere millioner kroner i inntekter og kan stå foran en solid spillerflukt. Trener Jens Martin Støtens stilling vil også bli grundig vurdert ettersom byen er uten toppserielag neste sesong.

Helt vilt

Stemningen i Start-garderoben er neppe nødvendig å beskrive i detalj. Den var vill og våt. Alle skulle ha en bit av helten, som tre minutter på overtid satte ballen frekt mellom beina på SIF-keeper Glenn Arne Hansen og fikset opprykket.

- Dette er helt vilt. Det er en slik scoring du bare setter inn i dine villeste drømmer, sa 22 år gamle Terje Leonardsen.

(NTB)