Innbytter-scoring sørget for poengdeling: - Vi ler her i studio fordi Ashley Young er så god

Arsenal tok grep om 3.-plassen.

I SLAG: Ashley Young overrasket uvanlig positivt mot Alexis Sanches og Arsenal-stjernene. Foto: 
Reuters / Phil Noble
I SLAG: Ashley Young overrasket uvanlig positivt mot Alexis Sanches og Arsenal-stjernene. Foto: Reuters / Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Manchester United - Arsenal 1-1 (1-0)

(Dagbladet): Hvis Manchester United skulle ha et realistisk håp om kapre 3.-plassen foran nesa til Arsenal, måtte rivalene fra London beseires på Old Trafford i kveld.

Samtidig skulle Arsenal helst hatt en trepoenger for å være i god posisjon til å snyte Manchester City for 2. plassen. De lyseblå fra Manchester gjorde nemlig jobben borte mot Swansea tidligere i dag.

Anført av en strålende Ashley Young så Louis van Gaals menn ut til å beseire Arsenal for andre gang i år.

Kantspilleren presenterte seg tidlig i United-trøya med to mål og tre assist i 8-2-seieren mot nettopp Arsenal i 2011, men etter det har nedturene vært flere enn oppturene for 29-åringen.

I det siste har imidlertid pilen snudd riktig vei igjen. Og mot Arsenal var Young strålende på venstrekanten og serverte blant annet Ander Herreras 1-0-scoring.

Men ti minutter før slutt sørget en annen hurtig kantspiller, innbytter Theo Walcott, for 1-1 og poengdeling etter en spesiell situasjon hvor tre innbyttere var involvert.

- Det er skuffende med uavgjort med tanke på at vi hadde så bra kontroll på kampen. Vi burde vunnet dette oppgjøret, sier Young til Sky Sports.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.