Innbytterbenk i full fyr bare timer før kamp

Dramatiske morgentimer i Trøndelag.

FULL FYR: Slik så innbytterbenken til Stjørdals-Blink ut i dag. Foto: Stjørdals-Blink
FULL FYR: Slik så innbytterbenken til Stjørdals-Blink ut i dag. Foto: Stjørdals-BlinkVis mer

Bildet over er tatt på kunstgressbanen til 2. divisjonsklubben Stjørdals-Blink. Senere i dag skal klubben møte Levanger til Trøndelags-derby, men noen skal ha ønsket å lage brudulje før det hele braker løs.

Bortelagets innbytterbenk er altså i full fyr, og deler av kunstgresset skal også ha blitt tatt av brannen. Politiet melder i dag at de mistenker at det er påtent.

Det er Adressa som skriver dette i morgentimene.

- Vi og brannvesenet rykket ut, og kom fram til en innbytterbenk som sto i brann. Vi har grunn til å tro at brannen er påsatt, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt til Trønder-Avisa.

Til Aftenposten sier administrativ leder i Stjørdals-Blink, Knut Erlend Jegersen, at innbytterbenken har blitt bygd av spillerne selv i form av dugnad i 2011. Nå raser han mot de som står bak brannen.

- Slik meningsløs, blind, materiell vold blir jeg oppgitt over. Det er et angrep på frivilligheten og et angrep mot oss alle. Dette handler ikke om noe oppladning til lokaloppgjøret mot Levanger, dette er noe helt annet - trolig ungdommelig dårskap, sier han.

Jegersen bekrefter opplysningene overfor Dagbladet, og han sier at det virker som politiet har konkrete mistanker mot en ungdomsgjeng.

- Det var også et innbrudd i Stjørdals-Blink sin kiosk for noen dager siden, og politiet mistenker at det er samme gjeng.

Videre forteller han at kampen skal spilles som normalt, og de har tilbudt bortelaget Levanger å benytte seg av innbytterbenken som normalt blir brukt av Stjørdals-Blink. Etter dette vil det bli satt i gang et gjenreisningsarbeid.

Jegersen forteller videre at han er svært fornøyd med hvordan saken har blitt håndtert.

- Det var brannvesen og politi med hunder på stedet ganske kjapt. Så jeg vil rose innsatsstyrkene for deres arbeid, sier han.

Dagbladet oppdaterer saken