Innbytteren reddet trepoenger for Haugesund

I en kamp der Hønefoss skapte mest.

• Hønefoss - FK Haugesund 0-1 (0-0)

(Dagbladet): I en ganske jevnspilt kamp der Hønefoss skapte mest, var det Haugesund som gikk seirende ut.

Fem minutter før slutt satte innbytter Christian Gytkjær sin første scoring for sesongen. Han får en stikker fem-seks meter fra mål, som han tar med seg og sikkert setter i mål forbi keeper Clark.

Det var en skuffet Hønefoss-trener som snakket med C More etter kampen.

MATCHVINNER: Christian Gytkjær (med ryggen til).
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
MATCHVINNER: Christian Gytkjær (med ryggen til). Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

- Vi klarte ikke å utnytte de sjansene vi hadde godt nok. Vi dominerer kampen og har et overtak, men klarer ikke utnytte det. Sånn er fotballen. Jeg er skuffet over at vi ikke klarer å sette inn et mål, sier Leif Gunnar Smerud.

Haugesund tok sin første seier for sesongen.

- Dette var verdt å vente på. Vi gjennomfører en bra kamp, ligger tett og kompakt. Vi vet vi må være tålmodige, og alt etter planen. Det begynner å lysne for oss i Haugesund nå, sier FKH-trener Jostein Grindhaug til C More.

HAUGESUND-SEIER: Fem minutter før slutt sikret Haugesund seieren i en kamp der Hønefoss skapte mest. På bildet ser vi Hønefoss-kaptein Kristjan Sigurdsson og Henrik Kjelsrud Johansen.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
HAUGESUND-SEIER: Fem minutter før slutt sikret Haugesund seieren i en kamp der Hønefoss skapte mest. På bildet ser vi Hønefoss-kaptein Kristjan Sigurdsson og Henrik Kjelsrud Johansen. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer