Innbytterne og Frode Johnsen fikset fest i Skien

Odd med sin femte seier på rad.

Odd - Start 4-1 (0-1)

(Dagbladet): Odd hadde fire strake seire før dagens kamp, og sto med 41 poeng og andreplass i Tippeligaen, med seks poeng opp til serieleder Molde. De hadde en luke på fire poeng ned til Strømsgodset, som i går tapte sin kamp mot Stabæk.

Takket være innbytterne Håvard Storbæk og Bentely, og Frode Johnsen, så har nå luka økt til sju poeng.

- Vi får orden på det etterhvert. Vi gjør et par bytter ei pausen som viser at vi har en brei stall, som kan forandre kampbildet. Og da
ruller Odd-toget videre, sier Odd-kaptein Steffen Hagen til C More etter kampen.

Men etter 12 minutter var det Start som tok ledelsen, da Espen Børufsen scoret sitt tredje mål for sesongen. Han satte ballen i mål bak André Hansen fra nesten død vinkel, etter forarbeid av Zlatko Tripic.

Bentley-scoring Første omgang var jevnspilt, men gjestene fra Sørlandet kunne fornøyde gå i garderoben til med en ledelse til pause.

Det var Start som imponerte mest i første del av kampen, mens Odds største sjanse kom først i etter 50 minutter, men Herolind Shalas forsøk gikk like over mål.

Og i det 57. minutt satt nettkjenningen for hjemmelaget. På innlegg fra Håvard Storbæk gikk Bentley opp inne i boksen, og stanget inn utlikningen for Fagermos menn.

I det 62. minutt var Shala nok en gang uheldig. Fra rundt 16 meter forsøkte Odd-spilleren å bredside inn skuddet, men forsøket strøk stolpen - istedet for nettmaskene.

Frispark-perle Både Bentley og Håvard Storbæk kom inn etter pause, og satte begge stor preg på kampen. Først utliknet Bentley, og i det 75. minutt økte Storbæk til 2-1 - en scoring som virkelig underholdt de 8395 tilskuerne som hadde tatt veien til Skagerak Arena.

Da Odd fikk frispark i en god posisjon utenfor 16-meteren, finstilte virkelig Storbæk skuddfoten og serverte ei perle. Frisparket la han over muren og rett i vinklen - helt utakelig for Terje Reinertsen i Start-målet.

Da var det kanskje ikke så rart at Dag-Eilev Fagermo smilte som ei sol i Skien - siden begge innbytterne virkelig hadde levert varene.

Minutter senere var Odd ikke langt unna å øke til 3-1, men Start slapp unna med skrekken.

Johnsen-dobbel Men det var ikke Frode Johnsen fornøyd med. Tre minutter før ordinær tid var 40-åringen der med pannebrasken sin - og sørget for at det endte 3-1 i Odd sin femte seier på rad.

Og på overtid satte 40-åringen inn sin andre for kvelden - også den på hodet.

Dermed må Start reise slukøret hjem til Kristiansand, etter å ha fått bank i Skien.

Hvis Molde taper mot Aalesund i kveld, kan de snart kjenne Odd puste dem i nakken. Dag-Eilev Fagermo tror likvel gullet går til Molde.

- Hvis Molde går på et par tap, og vi vinner, så er vi der. Men det gullet.. jeg tror Molde er for gode, og vi tror jeg skal jobbe hardt mot
Strømsgodset og Rosenoborg, sier Dag-Eilev Fagermo etter kampen.