Innbytterne reddet Brann

Men hvem skulle tro at Fredrikstad har et keeperproblem?

SUPERSUB: Armann Björnsson scoret på overtid for Brann og sikret 2-1-seier mot keeper Erik Bråthen og Fredrikstad.
Foto:  Marit Hommedal, Scanpix
SUPERSUB: Armann Björnsson scoret på overtid for Brann og sikret 2-1-seier mot keeper Erik Bråthen og Fredrikstad. Foto: Marit Hommedal, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet.no): Fredrikstad tok en tidlig ledelse, og var best i det meste i en omgang. En god Erik Bråthen i målet stoppet lenge alt Brann hadde å by på.

Verken Lasse Staw eller Erik Bråthen har høstet overskrifter av den hyggelige sorten i år, men mot Brann fikk sistnevnte sin store revansje. - Tapet var veldig bittert, for dette kunne gått andre veien. Jeg hadde vel en god dag på jobb, og det var gledelig, sier Erik Bråthen til TV 2, etter at han ble kåret til banens beste av TV-seerne.

Han leverte to enorme redninger i førsteomgangen, først på David Nielsens heading fra fem meter, dernest på Eirik Bakkes avslutning fra enda kortere hold, gjorde at FFK kunne gå til pause med en ettmålsledelse.

Men til slutt avgjorde Brann på overtid etter mål fra innbytterne Armann Björnsson og Azar Karadas.- Vi var ikke der vi ønsket fra  start, men spilte oss opp og tok helt over. Det var en veldig seier. Da fikk vi heng på de tre lagene der oppe, sier Karadas til TV 2.

- Jeg fikk bare beskjed om å gå inn og score mål. Det var ikke mye annet å gjøre, gliser Björnsson, selv om han innrømmer at han burde scoret enda ett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer