Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Innbytterne snudde for Roma

..og nå tar Milan-Berlusconi fram pung og øks.

(Dagbladet.no): Roma - AC Milan 2-1 (0-1).

Roma skal møte Manchester United i kvartfinalen i Champions League, og tidligere i dag advarte landslagssjef Fabio Capello engelskmennene mot det italienske hovedstadslaget.


- 7-1-tapet forrige sesong har gjort at Roma nå møter motstanderne i Champions League med en helt annen innstilling, vi vil få se et helt annet lag i år, sa Capello, ifølge Daily Mail.

I kveld viste Roma noe av det Capello snakker om, da de snudde kampen mot nylig CL-utslåtte AC Milan hjemme på Olympiastadion.

Innbytterne snudde kampen

Milan tok ledelsen etter et strålende angrep i førsteomgang, en oppvisning i effektivt pasningsspill som Kaká avsluttet ved å dunke ballen i nettaket.

Men så byttet Roma inn to spillere.

Og etter 78 minutters spill utliknet den ene av dem, Ludovic Giuly, før andremann Mirko Vucinic like etter lurte offsidefella, og snek vinnermålet forbi Zeljko Kalac.

UTLIKNET: Ludovic Giuly kom inn for Roma i andre omgang, og var med på å snu kampen mot Milan på Olympiastadion. Foto: AFP/SCANPIX
UTLIKNET: Ludovic Giuly kom inn for Roma i andre omgang, og var med på å snu kampen mot Milan på Olympiastadion. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

- Å vende en kamp mot Milan er aldri lett. Vårt comeback i dag viser at vi er et stort lag, sa Vucinic etter kampen, ifølge NTB.

Dermed er Roma fortsatt med i kampen om ligagullet, mens Milan igjen taper terreng i kampen om den viktige fjerdeplassen.

Berlusconi klar med penger og øks

Ikke rart ryktene går om at Silvio Berlusconi er i ferd med å dra opp både lommeboka og slakterkniven på Milan-bakrommet.

Ifølge samme livlige Daily Mail skal Milan-presidenten ha bedt agentene sine skaffe ham de seks beste spillerne på markedet - uansett pris.

Øverst på den lista skal det stå Steven Gerrard og Didier Drogba, mens det neppe tar lang tid før det hviskes om José Mourinho som erstatter for en hardt presset Carlo Ancelotti.

Med tapet for Arsenal i Champions League og stadige problemer i Serie A, begynner det visst å brenne i lomma til Berlusconi.

VILLE DU KJØPT BRUKTBIL AV DENNE MANNEN? Nå skal Silvio Berlusconi ta grep for å få Milan tilbake i Europatoppen.
ENGASJERTE: En gruppe smått fotballinteresserte Roma-fans.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media