- Inngrodd ukultur i VIF

Kjetil Rekdal er skuffet over nedrykket. På sin egen hjemmeside tar han et kraftig oppgjør med det han kaller rot og ukultur i Vålerenga, og varsler at han kan ha spilt sin siste fotballkamp.

Det er dagen derpå for VIF og Kjetil Rekdal, og det bærer oppgjøret på Rekdals hjemmeside preg av. Tydelig skuffet og bitter valser han opp med lagledelse og spillere.

- Skal jeg være helt ærlig, har situasjonen i klubben vært mye verre enn det jeg trodde da jeg kom hit. Vi har selvfølgelig rettet på en god del, men det står fortsatt mye grums å ta tak i, skriver Kjetil Rekdal.

Han mener klubben lider av en inngrudd ukultur både sportslig og på ledersida. Han mener også at spillerne er for like og at de ikke har klart å skape harmoni i laget.

Skadet

I løpet av kort tid vil Rekdal ta et grundig oppgjør med egen fotballframtid. Lyskeskaden kan sette en stopper for videre spill i Vålerenga.

- Hvis det viser seg at jeg ikke får orden på lysken, og at jeg må spille videre med samme smerter som jeg har gjort store deler av denne sesongen, er det ikke umulig at jeg kan ha spilt min siste fotballkamp, skriver Rekdal.

Kjetil Rekdals hjemmeside