Innkaller til hoppaudition

TOPPIDRETTSSENTERET (Dagbladet): Hopp-Norges nye sjef, den finske suksesstreneren Mika Kojonkoski, er nå i Oslo i ett døgn for å stake ut kursen for det nye landslaget sammen med sportssjef Jan Erik Aalbu.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kojonkoski ble plukket opp av Aalbu like over klokka 18 i går kveld og kjørt rett til Toppidrettssenteret for hektisk møtevirksomhet i går kveld og i dag før han flyr hjem til Finland igjen i kveld.

Blanke ark

Utgangspunktet er at samtlige hoppere starter med blanke ark, og for å finne de rette personene å satse på framover er duoen enige om at de i månedsskiftet mai/juni vil innkalle til hoppaudition. Trolig i Trondheim eller på Lillehammer.

- Mika kjenner jo foreløpig lite til norsk hoppsport, så dette er en fin måte å studere hoppernes tekniske ferdigheter på - og å intervjue de som er mest aktuelle, for å finne ut hva slags typer de er, sier Jan Erik Aalbu til Dagbladet.

Legger planer

Dagen i dag skal også brukes til å legge planer for de nærmeste dagene, og til å finne en assistentrener til finnen som har hatt stor suksess i Østerrike og Finland.

Kojonkoski skal bo i Finland mens han trener Norge.

- Mika skal ha en leilighet i Oslo, og kommer til å være her hyppig i forbindelse med samlinger, sier Aalbu.

PLANLA FRAMTIDA: Norges nye hopptrener Mika Kojonkoski (t.h.) og sportssjef Jan Erik Aalbu var i hektisk møtevirksomhet på Toppidrettssenteret i går kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer