«Innovation» fortsatt på andre plass

«Innovation» Kværner ligger nå på andre plass i Whitbreadseilasen. Det norske mannskapet går nå inn i det viktigste døgnet i verdens hardeste seilas. Men den norske båten holder lavest fart i tet-klynga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Knut Frostad og det norske mannskapet har lagt seg rett foran Merit Cup og Swedish Match, mens EF Language fortsatt leder. Båtene ligger nærmest og vaker i det vindstille området ved Falklandsøyene. Et høytrykk som har ligget konstant det siste døgnet, gjør verdens tøffeste seilas til en ufarlig regatta akkurat nå. Den som først klarer å finne vinden, vil få et klart forsprang på de andre. Knut Frostad og «Innovation»s taktikk er å bevege seg mot vestsiden av høytrykket hvor vinden skal være bedre.

 Mens mannskapet ombord på «Innovation» kjeder seg og betrakter hvalene som svømmer rundt båten, har de god tid til å bekymre seg over nederlandske BrunelSunergy. Nederlenderne på sjetteplass er de eneste som har valgt å seile omveien rundt Falklandsøyene, men de er også de eneste i tetfeltet som har fart akkurat nå.

VINDSTILLE: Knut Frostad venter på vind.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer