Innøvd Årst-scoring ga Start-poeng

- Sikker på at vi berger plassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stabæk-Start 1-1.

Stabæks svake poenghøst fortsetter, og Brann og Lillestrøm har fått en luke til bærumsklubben. Samtidig tok Start et viktig poeng i bunnstriden - og det var ikke mer enn fortjent etter dagens kamp.

Ole Martin Årst scoret utlikningsmålet, og denne gangen var det ikke tvil om at målet var hans. En corner ble slått til 16-meteren der Kristofer Hæstad styrte ballen mot bakerste stolpe, der Årst kom skliende og satte ballen i åpent mål.

- Dette er jo ting man øver på, godt å se at det fungerer i kamp. Det er ikke så tilfeldig som det kan se ut, sier Årst til TV 2 Zebra.

Selv om han gjerne skulle sett at laget plukket mer enn ett poeng, spesielt etter en god andreomgang, føler han seg trygg på at Start skal berge plassen i Tippeligaen.

- Når jeg ser mannskapet vi har, er jeg ganske sikker på at vi kommer til å plukke de poengene vi trenger i høst, sier Årst. 

Sterk åpning fra Start

Et Start-lag på desperat poengjakt åpnet kampen på Nadderud med aggressivt press og høy innsats. Det gikk over en halv omgang før angrepssterke Stabæk kom til en brukbar sjanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer