Innrømmer: - Litt surt

Karsten Warholm innrømmer at han er sliten etter en sesong der alt har handlet om å senke verdensrekorden.

SESONGEN OVER: Karsten Warholm har jaget rekorder denne sesongen, og har vært hårfint unna verdensrekord. Her med treningskompis Amalie Iuel. Foto: Ørn E. Borgen / NTB
SESONGEN OVER: Karsten Warholm har jaget rekorder denne sesongen, og har vært hårfint unna verdensrekord. Her med treningskompis Amalie Iuel. Foto: Ørn E. Borgen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERGEN (Dagbladet): Karsten Warholm (24) avla en negativ coronatest, og fikk delta i NM fire dager etter verdensrekordforsøket i Roma. Han tok oppskriftsmessig gull på 400 meter hekk.

Men Warholm innrømmer at det var en kraftanstrengelse. Etter at sesongen kom i gang, har de siste månedene vært en rent rekordjag for friidrettens største stjerne.

- Det er klart jeg kjenner at det har vært intenst. For å være ærlig, så var dette en siste kraftanstrengelse. Jeg ville gi tilbake, jeg vet at de har anstrengt seg mye for å få dette til, sier Warholm til Dagbladet.

NM ble nemlig utsatt på grunn av pandemien. Denne helga i september ble med det en sesongavslutning for de norske stjernene.

Utrolig nær

Warholm har hatt en fantastisk sesong, til tross for at den ble kort og preget av en verdensomspennende pandemi. Han senket sin egen personlige rekord og europarekorden til 46,87, og har gjort flere forsøk på å ta verdensrekorden.

Han har vært utrolig nær. 46,87 fra Stockholm 23. august er ni hundredeler unna verdensrekorden.

24-åringen medgir at det er litt surt å ikke ha klart det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer