Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Innrømmer alko-løgn

RBK-direktør Rune Bratseth innrømmer at han bløffet da han truet med å trekke seg dersom det ble alkoholservering på Lerkendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag melder Adressavisen at en restaurant skal få selge både vin og øl på tribunen i Trondheim. Det rimer dårlig med Bratseths uttalelser til den kristne avisa Dagen i oktober.

- Hvis RBK vil gjennomføre alkoholservering etter et eventuelt skjenke-ja fra Trondheim kommune, vurderer jeg å si opp stillingen som sportsdirektør, sa Rune Bratseth til Dagen.

I dag innrømmer den tidligere landslagskapteinen til VG Nett at han bløffet om å trekke seg.

- Jeg bestemte meg før jeg uttalte meg om saken den gang at jeg IKKE ville trekke meg uansett. Det var bare noe jeg sa for å få i gang en diskusjon om idrett og alkohol. Trekker man seg, har man ingen innflytelse. Det sa jeg også til Dagen, men ba de skrive at jeg ville slutte, sier Bratseth til nettstedet.

Han har likevel slett ikke gitt opp kampen om å stoppe ølkranene som skal installeres på Lerkendal. Han sier han skal jobbe på spreng for å forhindre det.

(Dagbladet.no)

<B>AVHOLDSMANN:</B> Rune Bratseth har engasjert seg for å stoppe alkoholservering på Lerkendal, men vil ikke trekke seg.
Hele Norges coronakart