Innrømmer alt

Influenseren Orla Melissa Sloan (21) stalket og trakassert tre Chelsea-spillere i lang tid. Nye detaljer vekker oppsikt, og nå innrømmer hun alt.

MØTTE I RETTEN: Orla Melissa Sloan. Foto: NTB
MØTTE I RETTEN: Orla Melissa Sloan. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenseren Orla Melissa Sloan (22) innrømmet onsdag å ha stalket to Chelsea-spillere og ha trakassert en siste Chelsea-spiller. 22-åringen la kortene på bordet i Westminster Magistrates' Court i London.

Vi må tilbake til 2020 for å finne starten på historien. Da ble Sloan invitert på fest hjemme hos Ben Chilwell. De to hadde chattet en periode på Instagram.

På festen møtte hun Mason Mount, og de hoppet i høyet sammen. De neste seks månedene hadde de sporadisk kontakt, før Mount valgte å avslutte forholdet, skriver The Sun.

- Da han informerte Miss Sloan om dette, ble han utsatt for et bombardement av meldinger, forklarte aktor Jason Seetal i retten, gjengitt hos NTB.

Mount blokkerte nummeret til Sloan, men i løpet av den kommende perioden skal hun ha kontaktet ham fra 21 ulike telefonnummer. I en uttalelse sier Mount at han var bekymret over egen sikkerhet:

- Miss Sloan vet omtrent hvor jeg bor og hvor jeg trener. Jeg er bekymret for at om hun ikke klarer å kontakte meg, kan hun dukke opp på treningssenteret mitt, forklarte Mount i en uttalelse.

På et tidspunkt under det digitale bomberegnet krevde Sloan en unnskyldning, og i en SMS skrev hun: «Sier du ikke unnskyld så kommer du til å aktivisere en ny karakter - «Devil Baby».

Hva denne karakteren er i stand til vet ikke Dagbladet, men at livet ikke nødvendigvis blir enklere med en «Devil Baby» i spill - er ikke umulig å tenke seg til.

BLE STALKET OG TRAKKASERT: Mason Mount og Ben Chilwell. Foto: NTB
BLE STALKET OG TRAKKASERT: Mason Mount og Ben Chilwell. Foto: NTB Vis mer

I tillegg til meldingene til Mount, skal også venner, familiemedlemmer, Ben Chilwell og tidligere Chelsea-spillere Billy Gilmour - som da hadde signert for Brighton - ha fått et hav av meldinger.

Billy Gilmour skal ha blitt stalket av 21-åringen i seks uker, og i den perioden hevdet Sloan også at hun var gravid overfor Gilmour.

Det preget Brighton-spilleren:

- Jeg greide ikke å sove, og måtte ha sovepiller. Det hadde en negativ effekt både karrieren min og prestasjonen på banen. Jeg var ny i byen og hadde ingen familie eller venner, sa Gilmour ifølge iNews.

Sloan erkjente seg skyldig i anklagene som er rettet mot henne onsdag. Straffutmålingen er ventet 20. juni. Tiltalte risikerer fengselsstraff, skriver NTB.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer