Innrømmer angrep på Beckham

Manchester United-manager Alex Ferguson innrømmer nå at han påførte David Beckham en kuttskade i garderoben etter kampen mot Arsenal.

Manchester United-manager Alex Ferguson ble så rasende etter lørdagens tap for Arsenal at han sparket en fotballsko i fjeset på David Beckham.

Tidligere i dag ønsket ikke klubben å kommentere saken, og viste til at det som skjer i garderoben er av privat karakter. Men i ettermiddag valgte Ferguson å gi en kort kommentar til fjernsynskanalen ITN.

- Det er sånt som skjer i garderoben. Det var mange som var frustrert over tapet, ikke bare meg, sier Ferguson.

Han karakteriserer det som skjedde som en noe snodig episode, og lovet at det aldri vil skje igjen.

United- og England-kapteinen måtte sy to sting i pannen etter den blodige episoden, skriver den engelske tabloidavisen The Sun i dag. United tapte 2-0 hjemme for Arsenal i helgen, og er dermed ute av FA-cupen.

Beckham ble byttet ut i 5. rundekampen på grunn av en skade i høyrefoten. Etter kampen var Alex Ferguson rasende da han ble intervjuet på TV. Han beskyldte blant annet Arsenals spillere for å filme. Han og Arsenal-manager Arshne Wenger har heller ikke hatt det beste forholdet de siste sesongene.

Ferguson, som er kjent for sitt heftige temperament, skal ikke ha skadet Beckham med vilje.

(Dagbladet.no og NTB)

KUTT: David Beckham ankommer treningsfeltet Carrington i dag, med et kutt over venstre øye. Ifølge The Sun er kuttet forårsaket av at Alex Ferguson sparket en fotballsko i garderoben etter tapet mot Arsenal. Skoen skal tilfeldigvis ha truffet Beckham i ansiktet.