Innrømmer at England tok lett på Kroatia

Joe Cole.

Kroatia sørget for at England ikke kom seg til sommerens EM-sluttspill. Onsdag håper engelskmennene på revansj, men Joe Cole sier uavgjort på bortebane vil være bra.

Cole ble redningsmann med sine to mål i seieren mot Andorra (2-0) i helgen.

For to år siden tapte England 0-2 mot Kroatia i EM-kvaliken. Nå får Fabio Capellos gutter en mulighet til å hevne seg.

- Sist vi reiste ned til dem så undervurderte vi dem, medgir Cole.

Chelsea-stjernen varsler at England har lært sin lekse.

- Uten å høres negativ ut, men uavgjort vil sette oss i førersetet. Uansett, vi reiser til Zagreb for å vinne, sier Cole.

England imponerte ikke mot Andorra, og pressen har allerede begynt sitt «kjør» mot balløyas ballsparkere.

Kroatia åpnet med 3-0 mot Kasakhstan i helgen. EM-kvartfinalisten håper å igjen kunne spenne bein på de engelske stjernene.

UNDERVURDERTE KROATIA: Sist gang England dro til Zagreb for å møte Kroatia, presterte Joe Cole & co å undervurdere sin motstander. Nå er han fornøyd dersom England klarer uavgjort. Foto: AFP
UNDERVURDERTE KROATIA: Sist gang England dro til Zagreb for å møte Kroatia, presterte Joe Cole & co å undervurdere sin motstander. Nå er han fornøyd dersom England klarer uavgjort. Foto: AFP Vis mer

- Vi slo England begge ganger i den forrige kvalifiseringen, men denne gangen får vi det vanskeligere fordi de vil ha revansj, sier Kroatias trener Slaven Bilic til BBC.

- England kom ikke til EM på grunn av oss, og de vil gjøre det vanskelig for oss nå. Men jeg har fortsatt troen på at vi kan vinne, sier Bilic.

Den tidligere stopperen gjør suksess som landslagssjef og er blitt knyttet til managerjobben i West Ham.

- Det er hyggelig å bli koblet til den beste ligaen i verden, men det skaper ingen vanskeligheter for meg som landslagssjef. West Hams interesse viser at vi gjør en god jobb med Kroatia, sier Bilic.