Innrømmer at han anbefalte Hangeland å behandle lårskaden med ost

Magath sendte materialforvalteren til nærmeste supermarked.

KJERRINGRÅD: - Jeg foreslo at det kunne være verdt å prøve et gammelt kjerringråd med å påføre kvarg (ferskost) på skadeområdet, sier Felix Magath om Hangeland og ostehistorien. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / NTB Scanpix
KJERRINGRÅD: - Jeg foreslo at det kunne være verdt å prøve et gammelt kjerringråd med å påføre kvarg (ferskost) på skadeområdet, sier Felix Magath om Hangeland og ostehistorien. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere Fulham-manager Felix Magath innrømmer at han forrige sesong anbefalte Brede Hangeland å bruke ost til å behandle en lårskade.

Det bekrefter tyskeren til BBC. Magath fikk forrige uke sparken i Fulham.

- Jeg foreslo at det kunne være verdt å prøve et gammelt kjerringråd med å påføre kvarg (ferskost) på skadeområdet, sier Magath.

Ostehistorien ble først kjent gjennom helgens artikkel i The Guardian om Magaths snodige metoder som Fulham-sjef.

Avisen hevdet 61-åringen ikke hadde tro på klubblegen Stephen Lewis' ekspertise, og at han i stedet sendte materialforvalteren til nærmeste supermarked for å kjøpe ost.

- Forvridd historie Magath selv tilbakeviser at han trosset legen. I intervjuet med BBC benytter han samtidig anledningen til å kritisere Hangeland.

- Disse falske historiene fra Hangeland er bare fjas. Jeg ville aldri ha fortalt en lege om hva han skal gjøre. Dessverre har denne historien blitt forvridd i mediene, sier Magath.

Ett poeng Hangeland ble i juni løst fra kontrakten i Fulham. 33-åringen rykket ned med klubben fra Premier League forrige sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer