Innrømmer at han anbefalte Hangeland å behandle lårskaden med ost

Magath sendte materialforvalteren til nærmeste supermarked.

KJERRINGRÅD: - Jeg foreslo at det kunne være verdt å prøve et gammelt kjerringråd med å påføre kvarg (ferskost) på skadeområdet, sier Felix Magath om Hangeland og ostehistorien. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / NTB Scanpix
KJERRINGRÅD: - Jeg foreslo at det kunne være verdt å prøve et gammelt kjerringråd med å påføre kvarg (ferskost) på skadeområdet, sier Felix Magath om Hangeland og ostehistorien. Foto: AFP PHOTO / JUSTIN TALLIS / NTB ScanpixVis mer

Tidligere Fulham-manager Felix Magath innrømmer at han forrige sesong anbefalte Brede Hangeland å bruke ost til å behandle en lårskade.

Det bekrefter tyskeren til BBC. Magath fikk forrige uke sparken i Fulham.

- Jeg foreslo at det kunne være verdt å prøve et gammelt kjerringråd med å påføre kvarg (ferskost) på skadeområdet, sier Magath.

Ostehistorien ble først kjent gjennom helgens artikkel i The Guardian om Magaths snodige metoder som Fulham-sjef.

Avisen hevdet 61-åringen ikke hadde tro på klubblegen Stephen Lewis' ekspertise, og at han i stedet sendte materialforvalteren til nærmeste supermarked for å kjøpe ost.

- Forvridd historie Magath selv tilbakeviser at han trosset legen. I intervjuet med BBC benytter han samtidig anledningen til å kritisere Hangeland.

- Disse falske historiene fra Hangeland er bare fjas. Jeg ville aldri ha fortalt en lege om hva han skal gjøre. Dessverre har denne historien blitt forvridd i mediene, sier Magath.

Ett poeng Hangeland ble i juni løst fra kontrakten i Fulham. 33-åringen rykket ned med klubben fra Premier League forrige sesong.

I dag spiller han for Crystal Palace på øverste nivå i engelsk fotball.

Magath måtte torsdag gå av som Fulham-manager etter en elendig sesongstart. London-laget har bare tatt ett poeng etter åtte kamper i mesterskapsserien.

(NTB)