- Innrømmer at jeg er svak for Chelsea

Håper Terry og Lampard sender Barcelona ut av CL.

I PERFEKT FORM: Real Madrid-sjef Jose Mourinho mener laget er i perfekt form før morgendagens semifinale i Champions League mot Bayern Munchen. I kveld håper han Chelsea slår ut Barcelona. Foto: REUTERS/Andrea Comas
I PERFEKT FORM: Real Madrid-sjef Jose Mourinho mener laget er i perfekt form før morgendagens semifinale i Champions League mot Bayern Munchen. I kveld håper han Chelsea slår ut Barcelona. Foto: REUTERS/Andrea ComasVis mer

Følg Champions League i fotballstudio fra klokka 20.45.

(Dagbladet): Real Madrid og Bayern Munchen møtes på Santiago Bernabeu i morgen, og Jose Mourinhos menn må hente opp Bayerns 2-1-seier fra det første semifinalemøte forrige uke.

Mourinho vant Champions League med Porto i 2004 og med Inter i 2010, og jakter sin tredje finale med sin tredje klubb.

- Vi fortjener å komme til finalen, og dette er den viktigste finalen som finnes på klubbnivå. Spillerne mine er rolige og i perfekt form, sier Mourinho på dagens pressekonferanse.

I kveld møtes Barcelona og Chelsea og skal gjøre opp om hvem som får møte enten Real Madrid eller Bayern Munchen i finalen på Allianz Arena i Tyskland.

Mourinho som trente Chelsea fra 2004 til 2007, legger ikke skjul på hvem han håper å møte i en eventuell finale.

GOD STEMNING: Cristiano Ronaldo og de andre Real-spillerne på treningsfeltet. Foto: EPA/Emilio Naranjo
GOD STEMNING: Cristiano Ronaldo og de andre Real-spillerne på treningsfeltet. Foto: EPA/Emilio Naranjo Vis mer

- Hvis Barcelona møtte noen andre, for eksempel AC Milan eller Arsenal, så hadde jeg ikke brydd meg om hvem som vant. Men jeg må innrømme at jeg er svak for Chelsea og Inter Milan, så jeg håper mine tidligere spillere kommer til finalen, sier Mourinho.

Real Madrid tok en sterk seier mot Barcelona lørdag, og sikret etter all sannsynlighet seriegullet i rivalens storstue Camp Nou.

Uheldig Mourinho nekter derimot å ta seieren på forskudd.

- Seieren på Camp Nou er meningsløs hvis vi ikke ender opp med tittelen. Da vil det bare være tre poeng. Vi må fortsette å vinne. Seieren mot Barcelona tok oss nærmere tittelen, men det er semifinalen i Champions League som betyr noe nå, sier Mourinho.

Real Madrid og Mourinho nådde semifinalen i Champions League i fjor, men tapte mot Barcelona som senere slo Manchester United i finalen. Semifinale-oppgjørene mot Barca var noe Mourinho tok opp på dagens pressekonferanse.

MÅ VINNE: Real Madrid må vinne mot Bayern i morgen. Foto: AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET
MÅ VINNE: Real Madrid må vinne mot Bayern i morgen. Foto: AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET Vis mer

- For å være ærlig så synes jeg ikke at jeg har vært heldig i noen semifinale. Vi tapte to med Chelsea fordi ballen ikke ville over mållinja og på straffekonkurrense. Det er uflaks! I fjor tapte vi semifinalen på en måte som alle kjenner til, sier Mourinho, og hinter til det bitre tapet og alle kontroversene rundt kampene mot erkerivalen.

Semifinalene i fjor endte med at Barcelona og Real Madrid gikk til verbale angrep på hverandre, og Mourinho måtte sone karantene i returoppgjøret.

- Forlater ikke Real - Jeg håper virkelig vi vinner i morgen, men vi var uheldige som fikk et offside-mål mot oss i den første kampen mot Bayern. Dommere gjør feil, og jeg gjør feil. Jeg håper først og fremst å vinne fordi spillerne fortjener det, sier Mourinho, som sier han ikke forlater klubben etter denne sesongen.

- Jeg har en kontrakt med klubben, og har ingen grunn til å dra. Når den tid kommer, så vil jeg snakke med spillerne og styret, og finne ut hva som er best for alle, sier portugiseren.

Real Madrid har vunnet ti av de siste elleve hjemmekampene i Europa. Mot tysk motstand er det blitt 17 seirer og tre uavgjorte på 22 kamper.

HAR VUNNET TO GANGER: Jose Mourinho har vunnet Champions League to ganger. Foto: AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET
HAR VUNNET TO GANGER: Jose Mourinho har vunnet Champions League to ganger. Foto: AFP PHOTO/DOMINIQUE FAGET Vis mer