Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts during a training session in Kazan, Russia, on June 27, 2017 on the eve of the Russia 2017 FIFA Confederations Cup football semi-final match Portugal vs Chile. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts during a training session in Kazan, Russia, on June 27, 2017 on the eve of the Russia 2017 FIFA Confederations Cup football semi-final match Portugal vs Chile. / AFP PHOTO / FRANCK FIFEVis mer

Overgangsryktene om Ronaldo

Innrømmer at Ronaldo er «sint og såret», men Real-presidenten tror han blir

Real Madrid-president Florentino Pérez er ikke blitt skremt av mediestøyen rundt Cristiano Ronaldo. Han føler seg trygg på at storstjernen blir i klubben.

Nylig meldte flere medier i Portugal og Spania at Ronaldo har et ønske om å forlate Real Madrid. Årsaken skal være skattesaken spanske myndigheter har mot ham.

Pérez sier han ikke er bekymret for å miste sin aller største profil. Ronaldos kontrakt med Real løper ut først i 2021.

– Cristiano er under kontrakt. Det vi vet er at han fortalte en kollega at han er sint, og det ble publisert i A Bola (portugisisk avis). Jeg har ikke snakket med ham. Det som står i mediene er ikke noe jeg vektlegger. Nå gjelder det å vente. Vi skal snakke sammen etter kontinentcupen, sier Pérez i et intervju med esRadio.

Den mektige Real Madrid-presidenten mener det er mange som er ute etter å skade Ronaldo og hans renommé.

– Han er sint og såret fordi mange vil ødelegge for ham. Vi er glade for at han er i Madrid. Jeg tror Cristiano blir værende. Jeg har snakket med Jorge Mendes (Ronaldos agent) om ham, sier Pérez.

Ronaldo har spilt i Real Madrid siden sommeren 2009. Han har vunnet to La Liga-titler og gått til topps i mesterligaen tre ganger med den spanske hovedstadsklubben.

(NTB)