<strong>SPILLER LITE:</strong> Manchester Uniteds Alexis Sanchez på trening med Ole Gunnar Solskjær i bakgrunnen. Chileneren må begynne å levere varene hvis han skal ha en framtid i klubben. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB Scanpix
SPILLER LITE: Manchester Uniteds Alexis Sanchez på trening med Ole Gunnar Solskjær i bakgrunnen. Chileneren må begynne å levere varene hvis han skal ha en framtid i klubben. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB Scanpix Vis mer

Innrømmer at tiden er i ferd med å renne ut: - Solskjær har ikke snakket mye med meg

Alexis Sanchez sliter i Manchester United.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Chelsea - Manchester United 20.30 i kveld på Viasat 1.

FA-cupen er sannsynligvis det eneste Ole Gunnar Solskjær (45) og Manchester United har mulighet til å vinne denne sesongen, og neste store hinder er Chelsea i London.

Solskjær har tidligere uttalt at han tar ut laget flere uker i forveien, slik som forgjenger Sir Alex Ferguson ofte gjorde da han ledet de røde.

I 0-2-kampen mot PSG pådro imidlertid både Jesse Lingard og Anthony Martial seg skader, noe som gjør at Alexis Sanchez sannsynligvis får en ny mulighet til å vise seg fram for nordmannen.

- Det endrer seg når du får skader. Omstendighetene kan alltid endre seg. Det kommer ikke til å bli en stor endring i forhold til det jeg så for meg, sier Solskjær om laguttaket ifølge lokalavisa Manchester Evening News.

Chileneren er en av få spillere som ikke har blomstret under Solskjærs ledelse, og angriperen har blitt slaktet på børsen i engelske aviser mer enn én gang denne sesongen.

KATASTROFE: Engelske aviser er kritiske til Manchester United og Ole Gunnar Solskjær etter tapet mot PSG i Champions League. Video: Christian Monge Vis mer

Solskjær har tatt med seg noen unggutter til London, som Tahith Chong (19), men det er ventet at Sanchez, Juan Mata og Romelu Lukaku vil stå først i køen til å gå rett inn i elleveren.

- De unge spillerne kan alltid overraske deg i store kamper, men det kan være et for stort skritt som kommer for tidlig. Vi må bestemme oss i løpet av de neste dagene, sier Solskjær, som kom med følgende sammenlikning på en pressekonferanse nylig:

- Du vet den ketchup-flasken du klemmer på og så kommer det ikke noe ut - men når det først kommer er det masse? Jeg er sikker på at han vil klare seg, sier Solskjær ifølge The Guardian.

Snakket lite

Sanchez pådro seg en bisarr smell da han krasjet med linjedommeren før innhoppet i Champions League sist, men skal være klar for kamp.

30-åringen forteller at han ikke har snakket så mye med Solskjær om hva han må gjøre for å prestere.

- Han (Solskjær) har ikke snakket så mye med meg om hva jeg må gjøre på banen, men jeg er en erfaren spiller og jeg tror jeg vet hva jeg må gjøre og hva jeg ikke bør gjøre, sier Sanchez til engelske BBC.

Franske Anthony Martial har spilt seg til en fast plass på laget under Solskjær, mens Sanchez bare har startet tre kamper. Sistnevnte forteller at tiden er i ferd med å renne ut.

- Jeg skulle ønske jeg ga klubben mer glede. Ja, det bekymrer meg, for jeg tror på kvalitetene mine som spiller. Jeg ønsker å vise det, sier Sanchez.

I Arsenal var Sanchez et udiskutabelt førstevalg som stort sett spilte det som var av kamper. Denne sesongene har angriperen fått begrenset med spilletid under forgjenger José Mourinho og nå under Solskjær.

- Jeg er en spiller som mister gnisten hvis jeg ikke har kontakt med ballen, og noen ganger ønsker jeg å spille i hver eneste kamp. Du er inne, du er ute, og jeg er vant til å spille, sier en ærlig Sanchez.

Store forventninger

Lagkamerat Ander Herrera tror på sin side at chileneren kan finne tilbake til den gode formen han viste i London over så mange sesonger.

- Jeg har store forventninger til Alexis for han er en fantastisk spiller og han er veldig profesjonell, sier Ander Herrera til BBC.

Spanjolen tror vi snart får se Sanchez fra sin aller beste side.

- Han ønsker å være viktig for klubben og jeg er sikker på at han kommer til å bli det. Det eneste vi kan fortelle ham er at vi tror på kvalitetene hans, vi vet hva han besitter. Vi vet alle hva han er kapabel til, og han vil vise det, så dere vil snart få se, sier Herrera.

Solskjær er samtidig fornøyd med det spillerne har levert på trening etter tapet for PSG i Champions League.

- Du ser hvordan spillere svarer på det, for det er det dem gjør. De er skuffet og lei seg. Det er ingen der som bare går rundt uten mening. Treningen var veldig god denne morgenen, sa Solskjær om Uniteds trening på fredag.

P.S. Daily Mirror skriver i dag at Martial og Lingard kan være tilbake raskere enn antatt. Tabloidavisa hevder begge kan rekke kampen mot Liverpool søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer