Innrømmer krangel med Roman

Fikk ikke kjøpe spillere vi trengte, sier Mourinho

Chelsea ser ut til å miste sin Premier League-tittel til Manchester United denne sesongen. Klubben har slitt med rykter om flere interne krangler, og nå innrømmer manager Jose Mourinho at samarbeidet med klubbeier Roman Abramovich har vært problematisk.

- Det var uenighet med Abramovich om det at vi ikke kunne kjøpe spillere i januar, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Da slet laget med skader, og trengte blant annet en midtstopper. Boltons Tal Ben Haim var en av spillerne den portugisiske sjefen var ute etter, uten hell.

- Lagets ressurser var strukket til bristepunktet og vi trengte spillere, men det ble en utfordring og en ekstra motivasjon for meg, sier Mourinho.

Han gjentar også at han ikke er på vei bort fra klubben. Mourinho, som har ført Chelsea til to strake ligatitler, sa nylig at han vil gi seg som fotballtrener når han blir 55 år, etter å ha trent det portugisiske landslaget en periode.

Men han sier verken Real Madrid, Barcelona eller andre frister, før hans Chelsea-planer er fullført.

- Jeg vil holde meg til avtalen fram til den ender i 2010. Det er nok noen som vil at jeg skal dra, men min beslutning om å bli er total, sier Chelsea-sjefen.

VIL FORTSETTE: Jose Mourinho vil fortsette som Chelsea-trener, men innrømmer at samarbeidet med klubbeier Roman Abramovich kan være problematisk. Foto: SCANPIX
VIL FORTSETTE: Jose Mourinho vil fortsette som Chelsea-trener, men innrømmer at samarbeidet med klubbeier Roman Abramovich kan være problematisk. Foto: SCANPIX Vis mer
Innrømmer krangel med Roman