Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Innrømmer: Løy om graviditet

- De skulle få en skikkelig god løgnhistorie.

SKAL IKKE BLI PAPPA IGJEN: Nicki Bille Nielsen kan avkrefte at han og kjæresten venter barn - slik de meldte tidligere i sommer. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / NTB scanpix
SKAL IKKE BLI PAPPA IGJEN: Nicki Bille Nielsen kan avkrefte at han og kjæresten venter barn - slik de meldte tidligere i sommer. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / NTB scanpix Vis mer

Flere medier, blant annet Dagbladet, omtalte den hyggelige nyheten i sommer:

Tidligere Rosenborg-profil Nicki Bille Nielsen (31) og kjæresten Sofie Larsen (18) kunne avsløre at de ventet barn.

- Vi gleder oss helt sinnssykt. Vi har kjent hverandre i tre måneder, og hvordan vi møttes er en gøyal historie. Det gjorde vi nemlig på Dinos lekeland i Ishøj, skrev fotballspilleren i en uttalelse til danske Ekstra Bladet.

Nå avslører imidlertid Nicki Bille at det hele var en bløff.

- En god løgn

Nielsen bekrefter dette overfor Ekstra Bladet.

- Vi var i Berlin og flere journalister tok kontakt med Sofie. Vi tenkte, at siden journalister likevel skriver løgnhistorier, så skulle de få en skikkelig god en, sier han.

Han forteller videre at historien om hvordan paret møttes, heller ikke er sann.

- Vi var nok litt for impulsive. Sofie og jeg møttes på fest hjemme hos faren hennes, som jeg er venn med, sier Nicki Bille.

Med ekskjæresten Nadia har Nielsen for øvrig en åtte år gammel sønn ved navn Prince-Milas.

Bråk

Til tross for at han er fotballspiller, har det gjerne vært slik for Nicki Bille Nielsen at han ofte omtales for ting som skjer utenfor banen.

Like før jul ble han skutt med hagle i sitt eget hjem i København. 31-åringen ble i april også dømt til fire måneders ubetinget fengsel, etter å ha vært tiltalt for fem forhold - inkludert våpentrusler, kokainbesittelse og vold.

I tillegg til fengselsstraffen ble han dømt til å betale saksomkostninger, erstatning til en dørvakt han har slått og erstatning til en sykepleier han er dømt for ha truet. Han har anket dommen, men saken er ikke berammet på nytt ennå. Fotballproffen er dømt for liknende forhold tidligere.

Bille spilte for Rosenborg i 2013 og 2014. Også da kom han i trøbbel, blant annet for å ha bitt en politimann under en fuktig bytur i København. For den episoden ble han straffet med 60 dagers betinget fengsel og 80 timers samfunnstjeneste.

Nielsen spiller nå på Ishøj IF på nivå fire i Danmark.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!