Jakob Ingebrigtsen slått av Timothy Cheruiyot

Innrømmer usikkerhet

Jakob Ingebrigtsen (20) tapte duellen mot Timothy Cheruiyot under Diamond League-stevnet i Monaco. Etter løpet innrømmet han usikkerhet på egen form.

TAPTE: Jakob Ingebrigtsen ble nummer tre på 1500-meteren i Monaco. Foto: Chris Cooper
TAPTE: Jakob Ingebrigtsen ble nummer tre på 1500-meteren i Monaco. Foto: Chris Cooper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jakob Ingebrigtsen klarte ikke å slå sin argeste konkurrent Timothy Cheruiyot. Med kenyanerens seier på 1500-meteren har han nå slått Ingebrigtsen 12 ganger på 12 forsøk.

Kenyaneren kom i mål på tiden 3.28,28. Det var personlig bestenotering for Cheruiyot. Ingebrigtsen endte på 3.-plass med tiden 3.29,25. Hans nest raskeste tid på 1500-meter noen gang.

Filip Ingebrigtsen løp på 3.32,23. Det holdt til en 10.-plass.

- Usikker

Etter løpet var 20-åringen imponert over feltet han løp i.

- Det er kult å være en gjeng med utøvere som gang på gang er leverer det høyeste nivået. Det ser vi i dag. Det er kult, sier han til NRK.

Han innrømmet samtidig at han var usikker på hvordan formen var etter at han pådro seg halsbetennelse rett før Bislett Games for litt over ei uke siden.

- Vi hadde et hvitt lyst som vi visste var en jevn fart. Det handlet om å jobbe seg inn i løpet. Men det er helt drøyt å løpe så fort når jeg er så usikker på hvordan formen er, sier han.

Filip selv sier løpet hans var som han forventet.

- Jeg finner ikke helt flyten i dag. Siste 200 meterne så mangler det lille overskuddet. Det er litt som forventet, men jeg må si meg fornøyd, sier han til NRK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer